Kursuscenter

Severin  ved Middelfart, 4-stjernet kursuscenter næsten klods op og ned af det idylliske Lillebælt med en flot udsigt over bæltet, den jyske østkyst og de to Lillebæltsbroer. Her hviler der fred og ro skønt blot 100 meter fra motorvejsafkørsel 58, tæt ved Middelfart og ikke langt fra Odense.

Med mere end 80 år bag sig, er Severin Kursuscenter i dag et af landets ældste kursuscentre. Med rødder tilbage i Andels- og Brugsbevægelsen, starter historien om Severin Kursuscenter tilbage i 1932, hvor byggearbejdet både påbegyndtes og afsluttedes, så Andelsskolen, som den blev kaldt, allerede i december var klar til at tage imod de første elever og kursister.

Det er bestemt ikke et hvilket som helst sted I vælger, men en kulturhistorisk perle.
Severin, bygget og udviklet på foranledning af Severin Jørgensen, FDB´s mangeårige formand, med det ædle formål, at danne ramme om at dygtiggøre mennesker og udvikle dem i deres jobfunktion.

Læs mere om historien her.

Moderne kursuscenter

I dag fremstår Severin Kursuscenter som en moderne virksomhed, renoveret med bevarelse af den oprindelige ånd. Nu udstyret med 14 undervisningslokaler og 15 grupperum med plads til mellem 5 og 200 personer. Undervisningslokalerne er udstyret med alle former for hjælpemidler og moderne teknologi som for eksempel LCD projektorer, PC´er, lydanlæg, TV/video, DVD-kameraer med mere. Og skulle teknikken svigte, så har vi 2 kompetente serviceteknikere på pletten i samtlige dagtimer. Desuden har vi fået plads til en dejlig restaurant og 76 pæne og hyggelige hotelværelser med i alt 136 senge, så der er også plads til en god nattesøvn!

Læs mere om os her.

Priser

Skønne naturomgivelser, dejlige lokaler og faciliteter, helt igennem udsøgt mad hvad end det er morgenmad, frokost eller middag og en helt exceptionel servicemindedhed fra al personale hos jer – reception, køkken, tjenere, nattevagt, teknikere, rengøring m.fl. – alt sammen udført med virkelig varme og smil på læben. A. Jacobsen, Attractor