fbpx
Moderne kursusfaciliteter og aktviteter

Kursusfaciliteter

Møde - Kursus- Konference

Moderne kursusfaciliteter i alle rum

Kursusfaciliteter med fokus på læring

Som kursusleder forventer man selvfølgelig, at kursusfaciliteterne er i orden. Vi gør altid vores bedste for, at du kan holde det bedst mulige møde, kursus eller konference. Derudover er det vigtigt, at man befinder sig godt i det lokale, man skal være i. På den måde kan I tage herfra med gode resultater.

Alle kursuslokaler har naturligvis projektorer og en PC til underviseren. Derudover kan de udstyres med lige præcis det udstyr, du har brug for. Det kan være lydanlæg, TV/video, DVD-kameraer eller lignende. Derfor skal du endelig tage fat i os, så vi sammen kan planlægge dit næste møde hos os.

 

Søde teknikere og gratis teambuildingøvelser

Vi sørger for, at dit kursuslokale står klar som aftalt, når du ankommer, så du blot skal tage dig af dine kursister.

Per og Esben, som styrer teknikken, søger for, at lokalet er udstyret som aftalt. Hvis noget driller, er de altid klar ved telefonen.

Kursusledere kan altid gøre brug af vores gratis teambuildingøvelser og ice breakers. Vi samarbejder i øvrigt med eksterne konsulenter, som kan hjælpe dig med at skræddersy dit helt eget program. Så hvis tiden og økonomien er til det, kan du give deltagerne en ekstra oplevelse.

Har du brug for hjælp til det praktiske?

Vi ved, at det kan være en stor opgave at arrangere et kursus, en konference, et årsmøde eller et andet stort arrangement.  Møde- og kursusadministration er vigtigt når der er mange deltagere, og der er meget at holde styr på. Derfor har vi valgt at tilbyde denne ekstra service til vores gæster.

Holder du dit arrangement hos os, kan vi hjælpe dig med alt det praktiske!

Vi tilbyder, at du kan gøre brug af vores software platform, NemTilmeld – naturligvis uden beregning.
Se mere om kursus- og konferenceadministration her.

Se de forskellige opstillingsmuligheder i vore lokaler her:

Moderne kursusfaciliteter tilpasset antal og ønsker til opstilling
Severin har lokaler i mange forskellige størrelser

Et godt sted at blive klogere. Punktum.

Læs mere