Topmoderne kursuslokaler på Fyn

Severin på Fyn tilbyder topmoderne kursuslokaler til vores offentlige og private kunder. Severin tilbyder firestjernede kursuslokaler centralt beliggende på Fyn i Middelfart til glæde for vores kunder i hele landet.

Vores kursuslokaler rummer alle de faciliteter, der gør et kursus på Fyn perfekt for alle deltagere. Severin har 14 undervisningslokaler med plads til 15-200 personer og 15 grupperum med plads til 6-12 personer. Herudover tilbyder vi overnatning i 76 nyrenoverede værelser med den flotteste udsigt over Lillebælt eller skoven. Vi har indrettet de moderne kursuslokaler med alle de nødvendige tekniske hjælpemidler, overhead projektor, lcd projektor, flipover/whiteboard tavler osv. Hvis I har specielle ønsker til indretningen af kursuslokaler, er vores medarbejdere her i Middelfart altid fleksible.

 

Se dig omkring på Severin

Vi har lavet en lille video og et galleri, så du kan danne dig et indtryk af hvem vi er, og se vore flotte rammer til kursus, konference, fest eller overnatning. Velkommen indenfor!

Fakta om Severin

Se hvad vi kan tilbyde dig som gæst på vores kursuscenter:
Prisniveau Middel
Afstand til station/lufthavn 3 km / 60 km
Antal værelser 76
Antal undervisningslokaler 14
Antal grupperum 15
Max. kapacitet på et værelse 200
Max. antal personer, der overnatter 140
Skønne naturomgivelser, dejlige lokaler og faciliteter, helt igennem udsøgt mad hvad end det er morgenmad, frokost eller middag og en helt exceptionel servicemindedhed fra al personale hos jer – reception, køkken, tjenere, nattevagt, teknikere, rengøring m.fl. – alt sammen udført med virkelig varme og smil på læben. A. Jacobsen, Attractor