fbpx

Festmenu

Januar – februar – marts

Forretter:

Dampet kuller med persillepuré og brunet soya-smør
Koldrøget færøsk laks med vagtelæg, dildolie, frissésalat og peberrodscreme
Stenbiderrogn (kun i sæson) med creme fraiche 38, sprødt rugbrød og rødløg
Kalve rilette i sprød panko med løgpuré, sherry vinaigrette og vinter portulak

 Hovedretter:

Filet af dansk ungkvæg med grønne bønner og hjemmerørt bearnaisesauce
Urtestegt mørbrad af økologisk gris med rosmarinbagte rodfrugter
Fasan ballotine med peberbacon, pære i hyldebær og portvinssauce
Dampet torskefilet med glaserede beder, mild sennepscreme og kørvel

Desserter:

Lun chokoladefondant med solbærparfait og marinerede bær
Braiseret ananas i mørk rom med vanilje iscreme og sprød kokos
Citrontærte med syltet citronskal og brændt marengs

 Tilkøb:
3 slags danske øko oste med oliven og smørstegt rugbrød (Tillæg kr. 30,- pr. pers)

Alle menuer kan fås som tallerkenserveret menu, eller som buffet.
Ved buffet: 1 tallerkenserveret forret, 3 hovedretter og 2 desserter på buffet.

Festmenu

April – maj – juni

Forretter:

Tatar af stegt kammusling med radiser, agurk og brøndkarse
Dampet filet af havkat med grønne fynske asparges, (kun i sæson) og hollandaise sauce
Sprød krabbe croquette med mangokompot, urteolie og ærtespirer
Carpaccio af grillet kalv med ramsløg mayo, parmesan og feldtsalat

Hovedretter:

Rosastegt kalveculotte med nye fynske kartofler og morkelsauce
Citronstegt økologisk lammekølle fra Sydfyn med grillede forårsløg
Grillet grisekrone med ærter, hvide asparges og timian skysauce
Hellefisk med babyspinat, salturt og cremet skaldyrssauce

Desserter:

Rabarbertærte med vanillecreme og sorbet af grønne rabarber
Hyldeblomst bavaroise med mandel fragilité og friske bær
Hvid chokolademousse med marineret appelsinsalat

Tilkøb:
3 slags danske øko oste med nødder i portvin (Tillæg på kr. 30,- pr. pers)

Alle menuer kan fås som tallerkenserveret menu, eller som buffet.
Ved buffet: 1 tallerkenserveret forret, 3 hovedretter og 2 desserter på buffet.

Festmenu

Juli – august – september

Forretter:

Tuntatar med syltet agurk, æbler og karsesalat
Bisque af strandkrabber fra Lillebælt med dagens fisk, urteolie og salturt
Grillede jomfruhummere med urtesmør, citron og dildsalat. (Tillæg på kr 25 pr pers)
Sprængt andeterrine med syltede bøgehatte, tomatkompot og plukket salat

Hovedretter:

Rosastegt kalvefilet med nye gulerødder i variation og kraftig rødvinssauce
Helstegt poussin med estragon og langtidsbagte tomater
Grillet nakke af sortfods gris med sommerkål og kantareller (kun i sæson)
Ovnbagt kulmule med nye ærter og beurre blanc med sommerens urter

Desserter:

Hindbærmousse på fragilité med friske bær og sorbet
Glaseret creme brulé med brombær
Koldskåls is med jordbær, marengs og karamel

Tilkøb:
3 slags danske øko oste med råsyltede stikkelsbær (Tillæg på kr. 30,- pr. pers)

Alle menuer kan fås som tallerkenserveret menu, eller som buffet.
Ved buffet: 1 tallerkenserveret forret, 3 hovedretter og 2 desserter på buffet.

Festmenu

Oktober – november – december

Forretter:

Tatar af torsk med æblesalat, karse og havtorn gelé;
Cremet muslingebisque med kulmule, ørredrogn, glaskål og urteolie;
Sprødstegt rejecroquette med mild chilimayo og plukkede salater;
Rosmarin graved dådyrkølle med syltede stikkelsbær, løgkompot og
frissésalat;

Hovedretter:

Glaseret bryst af øko gris med stegt blomkål og kraftig madeirasauce;
Rosastegt krondyrkølle med vilde svampe, tyttebær og vildtsauce;
Helstegt oksefilet med rosenkål, selleripuré og rødvinssauce;
Færøsk laksefilet med porre, røde øko æbler og sauce nage;

Desserter:

Crème brûlée med sorbet og marinerede skovbær;
Lun æblecrumble med valnødde parfait;
Mazarinkage med amarena kirsebær og appelsin;

Tilkøb:

3 slags danske øko oste med syltede abrikoser (Tillæg på kr. 30,- pr. pers.);
Alle menuer kan fås som tallerkenserveret menu, eller som buffet;
Ved buffet: 1 tallerkenserveret forret, 3 hovedretter og 2 desserter på buffet;

Læs mere