fbpx
Moderne mødefaciliteter og aktviteter

Mødefaciliteter

Møde - Kursus- Konference

Moderne mødefaciliteter og enestående udsigt

Vi gør altid vores bedste for, at du kan holde det bedst mulige møde, kursus eller konference. Derfor opdaterer vi løbende vores mødefaciliteter, så vi har netop de faciliteter, som du har brug for. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er, at man føler sig godt tilpas i det mødelokale, man skal være i. Tag endelig fat i os, så vi sammen kan planlægge dit næste møde her hos os.

Alle vores mødelokaler er som standard udstyret med en projektor og en PC. Derudover kan de naturligvis yderligere udstyres med alle former for lydanlæg, TV/video, DVD-kameraer, eller hvad I skulle have brug for.

 

Søde teknikere og gratis pauseaktiviteter

Vi sørger for, at dit mødelokale står klar som aftalt, når du ankommer. Du kan derfor koncentrere dig fuldt ud om dine mødedeltagere.

Er der ændringer i sidste øjeblik, eller driller teknikken, så er Per og Esben, aldrig mere end et opkald væk. De står altid klar til at hjælpe, så du kan fokusere på dit møde.

Et lille ekstra krydderi, til dig som mødeleder, er vores værktøjskasser. Med 3 enkle øvelser, som du kvit og frit kan gøre brug af, har du allerede din første lille pauseaktivitet på plads.

Har du brug for hjælp til det praktiske?

Vi ved, at det kan være en stor opgave at arrangere et kursus, en konference, et årsmøde eller et andet stort arrangement.  Møde- og kursusadministration er vigtigt når der er mange deltagere, og der er meget at holde styr på. Derfor har vi valgt at tilbyde denne ekstra service til vores gæster.

Holder du dit arrangement hos os, kan vi hjælpe dig med alt det praktiske!

Vi tilbyder, at du kan gøre brug af vores software platform, NemTilmeld – naturligvis uden beregning.
Se mere om kursus- og konferenceadministration her.

Se vore lokaler og opstillingsmuligheder her:

Lokaleplan 2021 august
Icebreakers og teambuliding
For at krydre mødefaciliteter på Severin, er der små, sjove pauseværktøjer i alle mødelokaler som du frit kan bruge til dit næste arrangement.
Mødefaciliteter som skaber kreativ tænkning
Flensted Mobiler sætter et kreativt præg på alle kursuslokaler på Severin.

Et godt sted at blive klogere. Punktum.

Læs mere