Mødeforplejning

Når du er af sted på kursus eller konference, er mødeforplejning en del af totaloplevelsen.
Du skal forkæles med god mad.

På Severin gør vi alt hvad vi kan for, at du skal få en god madoplevelse, når du er afsted hjemmefra. Mødeforplejningen hos os er veltilpasset og god, og vi sørger altid for at benytte friske råvarer, afstemt efter årstiden.
Vi serverer altid en 2-retters menu til vores kursus- og konferencegæster. Menuen er indeholdt i vores døgnpris.

Har du brug for lidt ekstra til at forkæle dine gæster med, kan vi selvfølgelig også klare det. Har du tænkt på at det er bedre med lidt ofte, i stedet for et stort måltid? Her kan vi hjælpe dig med en masse gode idéer til mødeforplejning, tidligt som sent.
Bliv inspireret her:

På Severin går vi op i dyrevelfærd, ansvarlighed og økologi. Derfor vælger vi kun de bedste råvarer til dig. Hvis der kræves vegetariske menuer eller specielt tilberedt kost (glutenfri, hypoallergen, lav carb eller andre), så er vi klar!

Skønne naturomgivelser, dejlige lokaler og faciliteter, helt igennem udsøgt mad hvad end det er morgenmad, frokost eller middag og en helt exceptionel servicemindedhed fra al personale hos jer – reception, køkken, tjenere, nattevagt, teknikere, rengøring m.fl. – alt sammen udført med virkelig varme og smil på læben. A. Jacobsen, Attractor