Mødeforplejning

Når du er af sted på kursus eller konference, er mødeforplejning en del af totaloplevelsen.
Du skal forkæles med god mad.

På Severin gør vi alt hvad vi kan for, at du skal få en god madoplevelse, når du er afsted hjemmefra. Mødeforplejningen hos os er veltilpasset og god, og vi sørger altid for at benytte friske råvarer, afstemt efter årstiden.
Vi serverer altid en 2-retters menu til vores kursus- og konferencegæster. Menuen er indeholdt i vores døgnpris.

Har du brug for lidt ekstra til at forkæle dine gæster med, kan vi selvfølgelig også klare det. Har du tænkt på at det er bedre med lidt ofte, i stedet for et stort måltid? Her kan vi hjælpe dig med en masse gode idéer til mødeforplejning, tidligt som sent.
Bliv inspireret her:

På Severin går vi op i dyrevelfærd, ansvarlighed og økologi. Derfor vælger vi kun de bedste råvarer til dig. Hvis der kræves vegetariske menuer eller specielt tilberedt kost (glutenfri, hypoallergen, lav carb eller andre), så er vi klar!

Det, som for mig gør, at Severin adskiller sig fra andre kursussteder er:
1. I er topprofessionelle - og samtidig uformelle. Højskoleatmosfæren/andelstanken præger også jeres måde at agere i jeres job på, og det sætter jeg umådelig pris på. I er ikke uniformer!
2. Den meget smukke æstetiske måde, som Severin er bygget og indrettet på værdsætter jeg højt. Jeg trives i den grad på stedet.
3. Uanset om vi er mange på stedet eller få er der en stille atmosfære, som jeg holder rigtig meget af. Jeg tror I indimellem har meget travlt - og pludselig opstår der noget I ikke har forudset - men alligevel så foregår alt med meget ro og harmoni. Det er dejligt at opleve og se. Lisbeth Jacobsen, UCL