fbpx

MOUNTAINBIKE

Bakker og kringlede skovstier lige i baghaven

MTB i Middelfart og omegn

MTB eller Mountainbike? Kært barn har flere navne…
Når du bor hos os på Severin, bor du lige i smørhullet for at nå hele Trekantområdets kæmpe opbud af MTB-ruter og teknikbaner. Området byder på et hav af skiltede ruter, og har derfor udfordringer for både nybegyndere og øvede ryttere.

Det er oplagt for vores gæster at benytte det 5,6 km. lange MTB-spor, vi har lige uden for døren i Staurbyskov. Sporet er skabt af lokale kræfter og har et blåt flag, som indikerer, at ruten kan køres af alle, som besidder grundlæggende MTB-færdigheder.

 

Gode faciliteter for MTB-ryttere

Vidste du, at Severin er certificeret Bed+Bike Hotel? Dette betyder, at vi har særligt gode faciliteter til cyklister. Vi tilbyder aflåst cykelparkering, og du kan låne værktøj til lapning og reparationer.

Læs meget mere om de fremragende muligheder for gode MTB-oplevelser på www.visitlillebaelt.dk.

 

Skal vi tilrettelægge et MTB-arrangement for dig og din gruppe?

Prøv dig som MTB-rytter, og få kyndig hjælp til at komme i gang!

Du får en grundig introduktion, inden du bliver sluppet løs på banen, så du både har styr på balancen, gearskifte og bremseteknikken. En underholdende og aktiv dag i skoven.

Vi laver arrangementerne sammen med getoutdoor.dk, som står for alt det praktiske, og hjælper dig til at få en uforglemmelig dag i naturen.

Teambuilding og cykelture
Cykeltur
Læs mere