fbpx
Udsigtsrestaurant og konferencebygning med plads til 300 mennesker i 2021

Severin udvider - igen

Udsigt fra vores nye lokale Himmel Og Hav
Udsigt fra vores nye lokale Himmel Og Hav
Udsigt fra ny konferencebygning der står klar foråret 2021
Udsigt fra ny konferencebygning der står klar foråret 2021
Konferencelokale med plads til op til 300 gæster

Ombygning og udvidelse af Severin:
Nu kan du nyde Middelfarts bedste udsigt fra vores lokaler

Velkommen indenfor i Middelfarts måske bedste udsigtslokaler – hvis du skal holde en konference eller et møde.
Vores nye konferencebygning står klar, og vi kan nu byde indenfor i 8 helt nye lokaler med højt til loftet, og de fleste, med en helt uovertruffen udsigt til Lillebælt og de to broer til Jylland.

De nye lokaler er fleksible og kan udvides efter behov.

Alle vores nye faciliteter er bygget, så du som gæst får den bedste udsigt – både i mødelokalet og i restauranten. I restauranten vil du som altid opleve et helt særligt køkken, som summer af madglæde og ansvarlighed.

Hver eftermiddag vil du blive mødt med måske Danmarks bedste kagebord, og alle vi Severinere gør os umage for at forkæle dig hver eneste dag.

Hvad kan du forvente som gæst hos os?

Vores nye restaurant med udsigt over Lillebælt, vil fremover blive brugt både til bespisning af mødedeltagere, men også til privat- og firmafester, som er et marked i vækst.
Vores gæster har længe haft et stort ønske om endnu et lokale til aftenhygge, hvor man kan sidde samlet. Det har vi lyttet til og får nu et stort hyggelokale, hvor man kan spille spil, snakke, se en landskamp, spille billard osv.

Byggeriet af en helt ny konferencebygning stod klart i februar 2021, og her har vi på Severin samlet hovedparten af vores mødelokaler. Det største lokale kan huse 300 personer i biografopstilling, og her er også en enestående udsigt ud over bæltet.

Til sidst bygger vi 31 nye værelser, så vi i alt kan tilbyde 107 værelser. Hele projektet startede i marts 2019 og varer til medio 2021 , hvor værelserne er forventet færdige.

Samme ånd og indlevelse – også efter ombygning og udvidelse

Selv om vi bliver større, vil du som gæst hos os stadig opleve den samme autentiske og hyggelige atmosfære som i dag, og som så mange af vores gæster bemærker som noget helt særligt. Vi får nogle nye fantastiske rammer, men man skal ikke glemme, at det er alle de gode medarbejdere, SEVERINERNE, som skaber den gode oplevelse og den gode stemning hos os – og de bliver ved med at være de samme, som de er i dag – nu får vi bare mulighed for at byde nogle flere velkommen.

Hæderkronet historie

I receptionen – og i resten af huset – bydes du velkommen af lyse, venlige og moderne designmøbler, en del også fra FDB-møbler, som bidrager til stedets særlige, hjemlige atmosfære.
Det gode design og indretning, den smukke beliggenhed og vores glade Severinere har alle medvirket til, at gæsterne på TripAdvisor i både 2018 og 2019 har kåret Severin som et af trekantområdets bedste konferencesteder (og vi venter i disse dage på at høre fra dem i f t også at få TravelersChoise prisen i 2020).
Ligeledes blev vi i 2021 for 4. år i træk nomineret til årets konferencecenter i Foreningen Danske Konferencecentre.
Denne nominering er noget helt særligt, fordi den er givet på baggrund af de mange, mange tilbagemeldinger vi har fået fra vores fantastiske gæster. Vi er ydmygt taknemmelige for, at vi for andet år i træk fik chancen for at vinde den flotte pris.

Nye facader ved Severin kursus- og konference
107 værelser med 173 sengepladser fra august 2021
Kursus- og konferencecenter Severin
Konferencelokaler med plads til 300 gæster disponbelt fra marts 2021
Nye facader
Ny restaurant med panoramaudsigt ud over Lillebælt (bruges som konferencelokaler i 2020)
Nye mødelokaler med panoramudsigt over Lillebælt fra marts 2021
Nye mødelokaler med panoramudsigt over Lillebælt fra marts 2021
Læs mere