fbpx

Overnatning på Severin

01

Faciliteter på Severin

Gode faciliteter og glade Severinere

Centralt placeret i Danmark og på toppen af Middelfart tilbyder vi mødelokaler og faciliteter til enhver form for kurser, konferencer, møder, fester og overnatning – i både stor og lille skala.
Vi tilbyder:

 • 4 restaurantlokaler med panoramaudsigt over Lillebælt – med plads til op til 400 spisende gæster
 • 107 velindrettede og nyrenoverede værelser til overnatning
 • Afslappende loungeområder og bar
 • Vestvendt terrasse med panoramaudsigt over Lillebælt
 • 11 grupperum med plads til 6 – 12 personer
 • 16 undervisningslokaler med plads til 15 – 327 personer
 • LCD-projektorer, PC’ere, lydanlæg, TV/Video, DVD-kameraer og andet teknisk udstyr
 • 3 serviceteknikere, der altid er på pletten
 • 200 gratis parkeringspladser
 • El-ladestationer til el-bil på parkeringsplads (download OK’s app)
 • Ladestation til Tesla 50 meter fra vores parkeringsplads
 • Cykeludlejning
 • Motionsrum (LUKKET til april 2022)
 • Løberuter til udlevering (3, 6 og 9 km.)
 • Glade og professionelle Severinere, som altid står klar til at servicere dig

Pillar CTA Second

02

Firmaovernatning

En god nats søvn – og en lækker morgenbuffet

Firmaovernatning i skønne omgivelser
Når du overnatter hos os, indlogeres du i et af vores 107 lyse og nyistandsatte værelser med udsigt til enten Lillebælt, skoven eller gården.
Dejlig mad og professionelle, smilende Severinere
Hvor ofte har man mulighed for at nyde sin aftensmad med storslået panoramaudsigt over Lillebælt?
Grib chancen og spis middag i vores skønne restaurant. Det er altid muligt at tilkøbe en lækker 2-retters aftenmenu til opholdet for kun kr. 265,- pr. person pr. dag. Vi forkæler dig med en menu baseret på sæsonens bedste, fynske råvarer. Det er bare at sætte sig til rette og gå ombord i herlighederne – og nyde udsigten.
Vi er Severinere – og vi er glade og professionelle, og står altid klar til at servicere dig under opholdet.

Book din overnatning her

03

Sommerophold med udsigt til Lillebælt

Billige priser på sommerophold Sommeren 2022

Sommerophold med udsigt over Middelfart
Tag et par dage fri, sæt cyklen på bilen eller læg golfkøllerne i bagagerummet – snup et sommerophold og nyd skov, vand og strand i smukke Middelfart!
Prisen for et dobbeltværelse med lækker morgenbuffet i 2022 er kun kr. 850,- pr. nat for 2 personer. Vil du hellere bo i enkeltværelse, er prisen kr. 750,- inkl. stor morgenbuffet.

Skab de dejligste ferieminder

Hos os kan du nyde sommeren på toppen af Middelfart. Nyd kaffen på vores vestvendte udsigtsterrasse eller spis lækker mad baseret på sæsonens bedste, fynske råvarer i vores restaurant. Overalt er der en formidabel panoramaudsigt over Lillebælt, og vores glade og imødekommende Severinere står klar til at servicere dig under hele dit ophold.
Tilkøb en lækker aftenbuffet for kr. 285,- pr. person pr. dag
(bestående af forretter og hovedretter).

Bridgewalking

I Middelfart er vi stolte af at være det eneste sted i Europa, hvor du kan bestige en bro!
Bridgewalking Lillebælt tilbyder en storslået, 2,5 kilometer gåtur over Lillebælt på toppen af Den Gamle Lillebæltsbro, som stod færdig i 1935.

Golf

I Middelfart er vi stolte af at være det eneste sted i Europa, hvor du kan bestige en bro!
Bridgewalking Lillebælt tilbyder en storslået, 2,5 kilometer gåtur over Lillebælt på toppen af Den Gamle Lillebæltsbro, som stod færdig i 1935.

Hvalsafari

I Lillebælt kan du komme på hvalsafari, – whalewatching, og opleve de danske farvandes tætteste koncentration af de små hvale – marsvinene. Der er faktisk ikke mindre end ca. 3000 marsvin, der boltrer sig i Lillebælt!

Cykling

Tag cyklen med til smukke Middelfart!
Vores skønne lokalområde – i tæt nærhed til både skov og vand – kan du benytte dig af hvad enten du er på kursus, eller ønsker at komme på cykelferie.

04

Fitness

Hold dig i form mens du er på kursus
Fitness er sundt – det ved vi alle.
Vi ved også, at vores overdådige kagebord er svært at modstå…
Derfor kan det være, at du føler ekstra trang til at få pulsen op og til at få sved på panden. Det kan også være, at du blot har brug for at træne kroppen mens du kobler af og hviler hjernen efter en lang dag.
I vores fitnessrum kan du få pulsen op på løbebånd, crosstrainer eller motionscykel. Du finder desuden udstyr til let styrketræning og yoga, da vi har både yogamåtter, håndvægte og et mavetræningshjul.
Du kan dyrke fitness i vores fitnessrum i kælderen, og det er åbent døgnet rundt. Husk, at der ligger håndklæder og gratis vand klar til dig.

Fitness under åben himmel – frisk luft og vind i håret

Gå eller løb en frisk tur og få klaret hjernen i frokostpausen eller når dagens program er overstået. I receptionen kan du få udleveret en gå- eller løberute på 3 eller 6 kilometer – og du kan faktisk også låne et par løbesko! Så er det bare ud og nyde den friske luft og vores skønne omgivelser nær skov og strand.
Henvend dig gerne i receptionen, hvis du har brug for hjælp til at få gode ideer til at dyrke fitness i området – eller blot for at finde vores fitnessrum.

05

Maden på Severin - et kapitel for sig…

Fokus på årstidens råvarer og skønt kagebord…

Hvad enten du er til møde, på kursus eller konference, kan vi ikke se bort fra, at vores forplejning er en del af totaloplevelsen. Det er derfor vores mål, at du forkæles med god mad, når du er gæst hos os.
Husk at vi altid står klar med gode idéer til møde-, kursus- eller konferenceforplejning, hvis du har lyst til at forkæle dine gæster lidt ekstra.

Morgenbuffet

Få den bedste start på dagen! Nyd din morgenmad i vores lyse og imødekommende restaurant med panoramaudsigt over de to smukke Lillebæltsbroer mod Jylland.
Vores store, lækre morgenbuffet indeholder alt, hvad hjertet begærer, og sørger for at du er tanket godt op til dagens program!

Lækker buffet med årstidens råvarer

Vore dygtige kokke lægger naturligvis stor vægt på, at maden altid smager godt. Lige så vigtigt er det dog, at maden er smukt anrettet og ser indbydende ud.
Hver dag serverer vi en lækker frokostbuffet, som er tilberedt af lækre, fynske råvarer. Buffeten indeholder både kolde, lune og varme retter samt ost og kage. Vi går højt op i dyrevelfærd og køber meget gerne økologisk.
Husk at vi altid står klar til at skræddersy forplejning til vegetarer eller allergikere – eller andre, som ønsker specielt tilberedt kost.

Fyld en kageboks – KUN 35,- kr.

Hver eftermiddag disker vi op med en stor, indbydende kagebuffet. Gæsterne elsker det og kalder det endda for ”det bedste kagebord”. Det er vi stolte af, og vi ser meget nødigt, at overskydende kage ender i skraldespanden. Derfor kan du mellem kl. 16 og 16.30 købe en ”To Go boks” i receptionen. Kageboksen kan du fylde med din yndlingskage fra dagens kagebord og tage med hjem til kollegaer eller familie.
De 35,- kr. går ubeskåret til Danske Hospitalsklovne. Det synes vi er win-win!

Middag med panoramaudsigt

Når dagens program er vel overstået, er det altid muligt at nyde en god middag i restauranten. Aftenens menu fastlægges, som udgangspunkt, af Lars, som er køkkenchef. Med afsæt i sæsonens bedste, lokale råvarer sammensætter han en dejlig menu, som du kan nyde i vores skønne, lyse restaurant.
Til overnattende gæster der er hos os i forbindelse med en konference eller et kursus, serverer vi en 2-retters menu, som er indeholdt i døgnprisen.
Vi er til at tale med, og vi står naturligvis altid klar til at imødekomme dig, hvis du har særlige ønsker til aftenens forplejning.

06

Priser på overnatning

Priser på hotelovernatninger er markedsbestemte, og svinger derfor fra dag til dag.

Enkeltværelse

Enkeltværelse med historisk islæt og FDB møbler

Enkeltværelse

Grand Lit

Lyst dobbeltværelse med seng på 200×140 cm

Grand Lit

Twin room

Lyse moderne værelser med stort baderum

twin room
Læs mere