Aktiviteter

EN GOD PAUSE PÅ SEVERIN(GRATIS):

 Find de grønne Severiner

Del dit hold op i grupper, og gå på jagt efter de grønne Severinere. Vi har mange grønne venner rundt i huset (også udenfor)  – og de    har  alle deres helt særlige historie.
Se mere her omkring vores gratis helt særlige teambuildingsøvelse her.Varighed: 1,5 time

Leg og læring i en kuffert

  Benyt dig af vores gratis AKTIVITETSKUFFERT, hvor du kan vælge mellem 10 forskellige enkle teambuilding- og kommunikations-     øvelser. Der medfølger udførlig beskrivelse af de forskellige øvelser, både omkring formål, udbytte og varighed.
Se indholdet i kufferten her.
PS: Reservér kufferten inden din ankomst, så gør vi det hele klar til dig!Varighed: 10-45 minutter pr. øvelse

Fundamentet


Teamet får udleveret nogle træblokke, som skal samles til et fundament, der kan bære dem alle. De får hver tildelt regler, som de skal varetage. Reglerne bestemmer af hvem og hvordan hvert niveau af fundamentet kan bygges. Det er vigtigt at have den samme opfattelse af udgangspunktet for enhver opgave, så de kan sikrer enighed og accept.
Varighed: 1,5 time

Platform


Med ganske få midler skal deltagerne skabe en konstruktion, som kan bære alle på én gang. Det handler om at tænke kreativt og finde en fælles opskrift på succes.
For at lykkedes med opgaven, er det afgørende at deltagerne samarbejder og finder et fælles udgangspunkt, hvor indsats og målsætning går op i en højere enhed.Varighed: 1,5 time

 Obelisken


Obelisken er et kortspil, hvor det handler om at løse en tilsyneladende enkel opgave, som dog bliver besværliggjort af nye og ukendte begreber der først skal tydes. Løsningen ligger i videregivelse af korrekt og relevant information mellem deltagerne samt hvordan de vælger at håndtere ledelse, samarbejde og konflikter under forløbet.
Varighed: 1,5 time

Pyramiden


Det er nu deltagerne skal vise at de besidder evnen til at konstruere en af fortidens største bygningsværker – Dog i en mindre skala, men på en helt ny måde! Opgaven kræver at der tænkes alternativt og at man danner en fælles forståelse for hvorledes slutresultatet af konstruktionen skal se ud.
Varighed: 1,5 time

Tid til reflektion og samarbejde


Severins værktøjskasser findes i alle kursuslokaler, og indeholder 3 små opgaver (varierende i alle lokaler) med fokus på reflektion, samarbejde og bevægelse. Det er små nemme øvelser til de små pauser eller til at bryde isen, når I starter op.
Varighed: 10-20 minutter pr. øvelse

Frisk luft og vind i håret

Gå en frisk tur og få klaret hjernen i løbet af dagen. I receptionen kan du få udleveret en gå-rute på 3 og 6 kilometer. Vi har også et begrænset antal cykler til udlån – husk at forudbestille, hvis i er en større gruppe.
Varighed: Helt op til dig

Larvefod


Underholdende øvelse, hvor det handler om at bevæge sig mellem to punkter ved hjælp af et endeløst tæppe. Det kræver en høj grad af koordination og samarbejde for at lykkedes. Deltagerne erfarer hvor vigtigt det er at kommunikerer og have aftalt hvem der har styringen og ikke mindst betydningen af de afgivne budskaber.
Varighed: 1,5 time

Team Juggle


En opgave som kræver en fokuseret indsat fra deltagerne, når de i fællesskab skal holde en masse emner i luften, samtidig med at de skal flyttes fra A til B, uden at blive tabt undervejs. Når opgaven er afsluttet, skal holdet optimere løsningen, så den bliver hurtigst muligt. Det kræver både koncentration, samarbejde og fokus.
Varighed: 1,5 time

Transportrøret


Deltagerne skal vise at de kan flytte en masse små bolde fra en post til en anden uden at tabe en eneste. Dette besværliggøres imidlertid af at transportsystemet består af rør, som ikke rækker hele vejen. Så hvilken betydning har en ordentlig projektstyring og koordinering af opgaver, når en svær opgave skal løses ved fælles hjælp.
Varighed: 1,5 time

Træn kroppen/Hvil i hjernen


Prøv vores fitnessrum, og lad din hjerne få en pause. Her kan du tage en tur på løbebåndet eller i vores Cross-trainer. Der ligger håndklæder klar til dig, og der står gratis vand til din disposition.
Varighed: Helt op til dig

 

 

 

STYRK SAMARBEJDET MED FIELDMORE:

 Bow Battle

  Fokus, samarbejde og høj puls kendetegner denne nye disciplin, hvor der skal kæmpes til sidste mand. Bow Battle handler i alt sin enkelthed om at nedkæmpe hinanden med bue og pil i et intensivt spil.
Varighed: 1,5 time

Kajak Race

 

Udfordrende kajakdyst, hvor deltagerne bliver inddelt i hold og på skift skal gennemføre en handlebane på vandet. Det handler om, at gennemføre uden fejl og på den kortest mulige tid for at vinde.

Varighed 1,5 time

Drone Racing

 

Prøv vores helt ny disciplin, hvor det handler om

at styre en fjernstyret drone gennem en bane med forhindringer. Det foregår på tid og det gælder om at flyve præcist og score flest point.

Varighed: 1,5 time

Play & Connect

Byg hurtigt nye relationer mellem mennesker, uanset hvor godt de allerede kender hinanden. Vi skaber en unik fælles oplevelse, baseret på små sjove aktiviteter som alle kan deltage i.

Varighed: 1-2 timer

Art Booster

 

Art Booster er en kreativ saltvandsindsprøjtning og et stærkt tiltag når I vil have en helt unik oplevelse og samtidig styrke deres evne til at tænke – og formidle – ud af boksen til glæde og gavn for jer alle.

Varighed: 1-2 timer

Memory Quest

Sjov træningsaktivitet hvor hvert team skal udnytte

deres samlede mentale kapaciteter for at opnå det bedste resultat, når de sammen skal finde og huske nogle objekter, som er lagt ud i nærområdet.

Varighed: 1-2 timer

 

Vælg én af ovenstående aktiviteter

Pris pr. person kr. 495,- inkl. moms

Afregnes for minimum 10 personer

 

STYRK SAMARBEJDET MED KLATRETRÆ:

 

Success for alle

 

Et unikt Teambuilding Race, der kan afholdes ude og inde med garanti for succesoplevelser for alle.
Aktiviteterne indeholder følgende elementer: Sam-
arbejde, styrke, intensitet, kreativitet, kommunikation, konkurrence og med plads til et godt grin.

Varighed: 1-3 timer

Mærk suset i trætopperne

 

Prøv en anderledes skovtur i skoven rundt om Severin, Her er der flere træer med forskellige sværhedsgrader inden for træklatring, hvilket gør det muligt at finde et træ, hvor alle udfordres på deres eget niveau.

5 – 15 deltagere

Varighed: 1-3 timer

 

Vælg én af ovenstående aktiviteter
Pris pr. person kr. 395,- inkl. moms
Afregnes for minimum 10 personer

Det, som for mig gør, at Severin adskiller sig fra andre kursussteder er:
1. I er topprofessionelle - og samtidig uformelle. Højskoleatmosfæren/andelstanken præger også jeres måde at agere i jeres job på, og det sætter jeg umådelig pris på. I er ikke uniformer!
2. Den meget smukke æstetiske måde, som Severin er bygget og indrettet på værdsætter jeg højt. Jeg trives i den grad på stedet.
3. Uanset om vi er mange på stedet eller få er der en stille atmosfære, som jeg holder rigtig meget af. Jeg tror I indimellem har meget travlt - og pludselig opstår der noget I ikke har forudset - men alligevel så foregår alt med meget ro og harmoni. Det er dejligt at opleve og se. Lisbeth Jacobsen, UCL