Severins pikante pickles - fra os til dig

Severins Pikante Pickles

Brug den på din rugbrødsmad, som tilbehør til smørrebrød eller spis den til kødretter. Pickles er en fantastisk alsidig spise, der er nem at lave og supergod til at få opbrugt alle de grøntsager, du har liggende i skuffen.

Severins pickles er lavet på klassisk manér med blomkål, gulerødder, løg, peberfrugt og cornichoner, men du er velkommen til at mixe og matche ud fra, hvad du bedst kan lide.

 

Prøv også: Spicy asiatisk salat

pickles

Severins Pikante Pickles

Brug den på din rugbrødsmad, som tilbehør til smørrebrød eller spis den til kødretter. Pickles er en fantastisk alsidig spise, der er nem at lave og supergod til at få opbrugt alle de grøntsager, du har liggende i skuffen.

Severins pickles er lavet på klassisk manér med blomkål, gulerødder, løg, peberfrugt og cornichoner, men du er velkommen til at mixe og matche ud fra, hvad du bedst kan lide.

pickles

Prøv også: Spicy asiatisk salat

Ingredienser

Saltlage (1):

1 l vand

100 g salt

1 kg sukker

Lage:

8 dl eddike

2 dl vand

1 kg sukker

Koges op, tilsæt grøntsagerne og
giv dem et opkog.

Jævning:

250 g maizena

50 g karry

20 g gurkemeje

0,5 brev sennepspulver
Røres ud med vand

Sådan gør du

1 kg blomkål i små buketter

1 kg gulerødder i tern

250 g rød peber i tern

500 g perleløg

300 g cornichoner

Alle grøntsager lægges i saltlage (1) så det hele er dækket et døgn.

Dræn grøntsagerne godt før du arbejder videre.

Tilsæt lagen og kog igennem 2 minutter under omrøring.
Tilsæt jævning.

Hæld op i glas som er skyllet i atamon.