Brug den på din rugbrødsmad, som tilbehør til smørrebrød eller spis den til kødretter. Pickles er en fantastisk alsidig spise, der er nem at lave og supergod til at få opbrugt alle de grøntsager, du har liggende i skuffen.
Severins pickles er lavet på klassisk manér med blomkål, gulerødder, løg, peberfrugt og cornichoner, men du er velkommen til at mixe og matche ud fra, hvad du bedst kan lide.
Prøv også: Spicy asiatisk salat
Brug den på din rugbrødsmad, som tilbehør til smørrebrød eller spis den til kødretter. Pickles er en fantastisk alsidig spise, der er nem at lave og supergod til at få opbrugt alle de grøntsager, du har liggende i skuffen.
Severins pickles er lavet på klassisk manér med blomkål, gulerødder, løg, peberfrugt og cornichoner, men du er velkommen til at mixe og matche ud fra, hvad du bedst kan lide.
Saltlage (1):
1 l vand
100 g salt
1 kg sukker
Lage:
8 dl eddike
2 dl vand
1 kg sukker
Koges op, tilsæt grøntsagerne og
giv dem et opkog.
Jævning:
250 g maizena
50 g karry
20 g gurkemeje
0,5 brev sennepspulver
Røres ud med vand
1 kg blomkål i små buketter
1 kg gulerødder i tern
250 g rød peber i tern
500 g perleløg
300 g cornichoner
Alle grøntsager lægges i saltlage (1) så det hele er dækket et døgn.
Dræn grøntsagerne godt før du arbejder videre.
Tilsæt lagen og kog igennem 2 minutter under omrøring.
Tilsæt jævning.
Hæld op i glas som er skyllet i atamon.
CVR nr.: 31 93 63 30
CVR nr.: 31 93 63 30
© Severin. All rights reserved.