Søg
Close this search box.

PANORAMA OVER LILLEBÆLT

Virtuel rundtur på Severin

SMUKKE OMGIVELSER OG PANORAMA UDSIGT

Lad os vise dig Severin

Kom med på en rundtur på Severin, og få et indtryk af vores lyse lokaler med udsigt til Lillebælt, vores ånd og vores særlige fokus.

Kursus og konferencefaciliteter med panoramaudsigt til Lillebælt

Har du brug for et konferencecenter med central beliggenhed midt i Danmark, så er du havnet det helt rigtige sted.

Hos Severin har vi konferencelokaler med plads til 20 – 300 personer, og vi har 107 værelser. Vores lokaler er moderne, lyse og kreativt indrettede, og indbyder til formidling, fordybelse og diskussion. Vi har naturligvis gratis Wi-Fi og alt det tekniske udstyr, du får brug for.

Velkommen indenfor!

Afspil video om Udsigt over Lillebælt fra Severin

Severin er omringet af natur og har panoramaudsigt ud over Lillebælt fra både restauranter og mødelokaler.

Vi er beliggende 100 meter fra motorvejsafkørselen til Middelfart, og der er offentlig transport til stationen og IC3-forbindelser til hele landet, blot 100 meter fra Severin.

Vi er placeret i et naturskønt område med vand, strand og skov lige i baghaven – oplagt til en aktiv pause eller en frisk gå- løbe- eller cykeltur.

På Severin får du altid

Hvorfor vælge Severin?

Vores vigtigste mission, som moderne konferencecenter, er at sende glade gæster ud ad døren, som har haft en god og autentisk oplevelse hos os, og som har nydt godt af vores skønne mad, gode atmosfære, inspirerende miljø og ikke mindst den severinske ånd, som vi aldrig vil give slip på.

Vi har – netop med baggrund i Severins særlige atmosfære, serviceniveau og ånd – de senere år modtaget adskillige anerkendelser på Severin, og det er vi ydmygt taknemmelige og stolte over.

Ud over at få årlige anerkendelser fra TripAdvisor, hvor vi senest i 2024, for 9 år i streg, blev kåret med Travellers Choice prisen, som betyder at vi er blandt de 10% bedste hoteller i verden, målt på service.