Severins skønne salatopskrifter - fra os til dig
Severins Salade Nicoise – ca. 6-8 personer
Kog kartofler med skræl i ca. 20-25 min. Afkøl og pil dem.
Grill tun på en grillpande i ca. 2 minutter og afkøl.
Kog æggene i 3 minutter. Lad dem køle af og pil dem derefter forsigtigt. Blancher bønner og afkøl.
Halver cherrytomater.
Anret det hele på tallerkener, så alle elementer er ligeligt fordelt.
Marinaden piskes sammen og hældes over salaten.
Server straks.
Denne salat er både velegnet som frokostret og som forret.
Ingredienser:
300 g rå tun
10 vagtelæg
200 g grønne bønner
300 g kartofler
1 pk cherrytomater
1 pk Lollo Rossa Salat
1 bdt dild
1 glas sorte Nicoise oliven
Marinade:
1 dl olivenolie
3 spsk vineddike
3 spsk sukker
1 tsk salt
1 tsk peber
1 tsk Dijon sennep
