fbpx

Severins skønne salatopskrifter - fra os til dig

Bagte beder med balsamico, ricotta og honningristede solsikker
– ca. 6-8 personer

Kog rødbeder næsten møre. Når de slipper en kniv er de klar.
Pil skrællen af rødbederne og afkøl dem.

Riv de afkølede rødbeder i tynde skiver på et mandolinjern og anret dem pænt på en tallerken.

Balsamicoglace hældes over rødbederne.

Solsikkekernerne vendes nu med honning og lidt fint salt.
De bredes ud på en bradepande med bagepapir og bages i 10 minutter ved 160 grader. Afkøles.

Toppes med skyllet frissésalat, brud af ricotta og drysses med solsikkekernerne.

Salaten egner sig især godt til torsk eller anden hvid fisk.

 

Ingredienser:
1 kg rødbeder
1 bk rødbedeblade
0,5 hoved frissésalat
200 g ricotta (ost)
1 dl balsamicoglace
100 g solsikkekerner
1 spsk honning

Bagte beder med ricotta

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk