fbpx

Severins skønne salatopskrifter - fra os til dig

Blomkålssalat med rødløg og peanuts
– ca. 6-8 personer

 

Alle ingredienser til marinaden blendes til en jævn masse.

Rødløg skrælles og snittes fint i både.
Kog eddike og sukker op i en gryde.
Når sukkeret er opløst, hældes lagen over rødløgene.
Afkøles inden brug.

Del blomkålen i mindre buketter og vend dem i marinaden.
Skyl salaten og fordel den i blomkålen. Anret i skål.

Drys med peanuts og syltede rødløg på toppen.

Der kan eventuelt laves en stor portion rødløg, da de kan gemmes på køl 2-3 måneder.

Syltede rødløg er meget anvendelige til for eksempel sandwich, smørrebrød eller fiskeretter.

Salaten egner sig til alle kødretter.

 

Ingredienser:
2 blomkål
1 hoved hjertesalat
50 g peanuts
3       rødløg
2 dl  eddike
2 dl  sukker

Marinade:
0,5 dl grov sennep
0,5 dl Dijon sennep
0,5 d lRavigottesauce
1 spsk honning
0,5 tsk salt
0,5 tsk gurkemeje
1,5 dl rapsolie

Blomkålssalat med pynt

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk