fbpx

Severins skønne salatopskrifter - fra os til dig

Bulgursalat med grillet grønt
– ca. 6-8 personer

 

Kog bulgur efter anvisning på pakken. Afkøles herefter.

Skær grøntsager i grove tern, og bland dem med olie, salt, peber, hele hvidløgsfed og timian. Bag det hele ved 225 grader i 20 minutter.
Afkøles.

Alle ingredienser til marianaden blendes til en cremet konsistens. Vendes i bulgur og de grillede grøntsager.

Anrettes i en skål og pyntes med brud af mozzarella, persille og skovsyre.

Denne salat kan med fordel bruges til kødfri aften, da den mætter godt.

 

Ingredienser:
300 g grov bulgur
1          squash
2          peberfrugter
1          aubergine
2         rødløg
1 fed   hvidløg
2 kviste timian
1 dl.    olie
1          chili
1 tsk    salt
1 tsk    peber
2 stk   bøffelmozarella
1 bdt   bredbladet persille

Marinade:
1 dl stærk ajvar
1 spsk honning
1 spsk paprika
1 spsk citronsaft
1 tsk salt
1 tsk peber
1 dl rapsolie

Pynt:
Skovsyre

Sommersalat med bulgur

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk