Værd at se og opleve

Bridgewalking og whalewatching!

Som det eneste sted i Europa, kan Middelfart bryste sig med at være destination nr 3 i verden, som kan tilbyde Bridgewalking.

Dette foregår på den gamle Lillebæltsbro, som blev bygget i 1935, og som har den mest fantastiske udsigt over Jylland og Vestfyn. Den officielle åbnings dato var den 10. maj 2015, hvor Kronprinsesse Mary kom og klippede snoren.
Læs mere om Bridgewalking og book din bridgewalking-billet direkte her.

Som et andet unikt varemærke for Middelfart har vi ca. 3000 hvaler (marsvin) der boltrer sig i Lillebælt. Det er den tætteste koncentration af denne lille hval over hovedet i de danske farvande, og vi giver HVALGARANTI, hvis du skal ud og sejle på Lillebælt med een af områdets kyndige skippere, som kender området og de små hvalers daglige færden. Derfor kan de også med stor sikkerhed manøvrere skibet hen til de områder hvor hvalerne opholder sig i løbet af dagen og aftenen.
Tag kaffen og kagen med fra Severin, og nyd aftenturen på Lillebælt mens solen går ned!

Vi hjælper dig meget gerne med at sammensætte et par timer på vandet eller på den gamle Lillebæltsbro, så det passer perfekt ind til dit øvrige arrangement.

Skønne naturomgivelser, dejlige lokaler og faciliteter, helt igennem udsøgt mad hvad end det er morgenmad, frokost eller middag og en helt exceptionel servicemindedhed fra al personale hos jer – reception, køkken, tjenere, nattevagt, teknikere, rengøring m.fl. – alt sammen udført med virkelig varme og smil på læben. A. Jacobsen, Attractor