Værd at se og opleve

Bridgewalking og whalewatching!

Som det eneste sted i Europa, kan Middelfart bryste sig med at være destination nr 3 i verden, som kan tilbyde Bridgewalking.

Dette foregår på den gamle Lillebæltsbro, som blev bygget i 1935, og som har den mest fantastiske udsigt over Jylland og Vestfyn. Den officielle åbnings dato var den 10. maj 2015, hvor Kronprinsesse Mary kom og klippede snoren.
Læs mere om Bridgewalking og book din bridgewalking-billet direkte her.

Som et andet unikt varemærke for Middelfart har vi ca. 3000 hvaler (marsvin) der boltrer sig i Lillebælt. Det er den tætteste koncentration af denne lille hval over hovedet i de danske farvande, og vi giver HVALGARANTI, hvis du skal ud og sejle på Lillebælt med een af områdets kyndige skippere, som kender området og de små hvalers daglige færden. Derfor kan de også med stor sikkerhed manøvrere skibet hen til de områder hvor hvalerne opholder sig i løbet af dagen og aftenen.
Tag kaffen og kagen med fra Severin, og nyd aftenturen på Lillebælt mens solen går ned!

Vi hjælper dig meget gerne med at sammensætte et par timer på vandet eller på den gamle Lillebæltsbro, så det passer perfekt ind til dit øvrige arrangement.

Det, som for mig gør, at Severin adskiller sig fra andre kursussteder er:
1. I er topprofessionelle - og samtidig uformelle. Højskoleatmosfæren/andelstanken præger også jeres måde at agere i jeres job på, og det sætter jeg umådelig pris på. I er ikke uniformer!
2. Den meget smukke æstetiske måde, som Severin er bygget og indrettet på værdsætter jeg højt. Jeg trives i den grad på stedet.
3. Uanset om vi er mange på stedet eller få er der en stille atmosfære, som jeg holder rigtig meget af. Jeg tror I indimellem har meget travlt - og pludselig opstår der noget I ikke har forudset - men alligevel så foregår alt med meget ro og harmoni. Det er dejligt at opleve og se. Lisbeth Jacobsen, UCL