Søg
Close this search box.

Severin i Middelfart ansætter ny administrerende direktør og ny konferencechef

Severin i Middelfart ansætter ny administrerende direktør og ny konferencechef

24. maj 2024

Severin, et af Danmarks førende konferencecentre beliggende i det smukke Middelfart, er stolt over at meddele ansættelserne af Helle Thylkjær som virksomhedens nye administrerende direktør og Trine Fredensborg som ny konferencechef. Begge tiltræder deres stillinger 1. juni 2024.

“Det er med stor glæde, at jeg byder Helle Thylkjær velkommen som vores nye administrerende direktør, og Trine Fredensborg som ny konferencechef” udtaler Henrik Kirketerp, bestyrelsesformand for Severin.

“Vi havde et meget stærkt kandidatfelt af spændende og dygtige profiler til rollen som Severins nye direktør. Det er en enig bestyrelse, der valgte at tilbyde Helle Thylkjær stillingen. Hendes brede forståelse for forretningsdrift og hendes passion for autentiske gæsteoplevelser gør hende til den ideelle leder for Severin. Vi er overbeviste om, at hun kommer med både nytænkning og stærk humanistisk tilgang og vil være en sikker hånd på roret. Vi ser meget frem til samarbejdet med Helle”.

Helle Thylkjær, 53 år er født og opvokset på Fyn og bosiddende i Odense. Hun har over 20 års ledelseserfaring og en solid baggrund inden for forretningsudvikling og strategisk ledelse, herunder de seneste 11 år som administrerende direktør for Fonden Syddanske Forskerparker. Hun har arbejdet i udlandet, i det private og det offentlige, i bestyrelser og i advisory boards. Hendes tidligere roller både som marketingchef og projektleder har givet hende omfattende erfaring med at lede komplekse organisationer, herunder økonomistyring, personaleledelse og strategisk udvikling. Derudover har Helle en MBA i ledelse og Master i filosofi og sidder som bestyrelsesformand for Erhvervskvinder Fyn.

Fokus har altid været på etableringen af stærke og kulturbærende læringsmiljøer, der skaber de perfekte rammer for faglig og personlig udvikling. Det er også med dette fokus, at hun går til opgaven som direktør på Severin: 

Hun udtaler: ”Severin har et stærkt DNA og er kendt af mange for stedets unikke balance mellem det professionelle og det personlige. Dén profil vil jeg gerne være med til at gøre endnu klarere og styrke Severin som et konferencecenter med solide rødder i den danske kulturarv, der tør tænke ind i fremtiden.”

Severin kan også byde velkommen til Trine Fredensborg, der starter som ny konferencechef. Trine kommer med mange års erfaring fra blandt andet Best Western og Sinatur, hvor hun har arbejdet både som hotel- og konferencechef og receptionschef. Trine er en stærk faglig kapacitet med mange års ledelseserfaring. Trine brænder for det gode værtskab, høj kvalitet og har arbejdsglæde og sammenhold i fokus.

For yderligere information eller anmodninger om interviews kan du kontakte Severins bestyrelsesformand: Henrik Kirketerp – tlf. 4030 3202

Om Severin:
Severin er et moderne kursus- og konferencecenter i Middelfart på Fyn. Vi hjælper dig med at afholde møder, kurser og konferencer, og vi gør det med øje for leg, læring og kreativitet – og ikke mindst suveræne faciliteter. Vores fineste opgave er at sende gæster glade ud ad døren med en følelse at, at de har haft en god og autentisk oplevelse, at de har nydt vores skønne mad, gode atmosfære og inspirerende miljø, og særligt, at de har mærket den severinske ånd, som vi altid vil holde fast i.

Vi går på arbejde med hjerte, smil og involvering – og med ansvar for omverden. Severin støtter de Danske Hospitalsklovne og hjælper borgere i arbejde som virksomhedscenter i Middelfart.

5 hurtige om Severin:
– 4-stjernede kursusfaciliteter midt i Danmark med smukke omgivelser
– Green Key-certificeret
– Økologisk Spisemærke – 30-60% økologi
– Central beliggenhed i Middelfart på Fyn – kun 100 meter fra motorvejsafkørsel 58
– Mødefaciliteter til 5 – 300 personer, 107 værelser og 4 restauranter

Læs mere om, hvorfor du skal vælge Severin.

Helle Thylkjær direktør på Severin

Helle Thylkjær, administrerende direktør

Trine Fredensborg, konferencechef

Kort video om Severin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *