Søg
Close this search box.

Severin som arbejdsplads

Hvad siger Severinerne om Severin som arbejdsplads

Anna - Konferencekoordinator

Anna er 26 år gammel og født og opvokset her i Middelfart. Hun startede som receptionistelev på Severin i sommeren 2018. Hun har uddannet sig til Social- og Sundhedshjælper, fordi hun troede, at hun skulle være sygeplejerske. Ved et tilfælde hørte hun om receptionistuddannelsen, og siden da har hun ikke set sig tilbage.

Anna elsker stemningen her på Severin og glæder sig hver morgen til at møde ind til sin ”Severin familie”, hvor hun ved, at alle sammen gør sig umage og yder deres bedste.
For Anna betyder det den dejlige, uformelle stemning mellem kursister og ansatte der er på Severin.

Anna bidrager hver dag til den gode teamånd på Severin med sit altid gode humør, sit vindende væsen, hjælpsomhed og ja-hat!

Ditte Marie - Tjener

Ditte Marie arbejdede efter sin STX-eksamen i en børnehave og tog efterfølgende ud at rejse. Efter hjemkomst startede hun som reservetjener på Severin, og siden januar 2023 har hun haft en fuldtidsstilling.
Den største arbejdsglæde for Ditte Marie er hendes kollegaer på Severin, da hun synes, at de altid sørger for en god stemning og et godt fællesskab.

Hun elsker arbejdsopgaverne som tjener og, at huset er fyldt med glade konferencegæster.

Ditte Marie bor hjemme sammen med sine forældre og to mindre søskende. Hun nyder at bruge sin fritid med venner og familie.

Esben - Teknisk Chef

Esben er uddannet eventtekniker og har arbejdet som lyd- og lystekniker på Moesgård Museum og lavet lyd ved Ranmix, inden han startede i hotelbranchen som teknisk chef på Hindsgavl Slot.

Esben har været en del af Severin siden 2019, og han elsker stedet, sine kollegaer, stemningen og arbejdsopgaverne.
Esben er meget løsningsorienteret og effektiv og bidrager til hverdagen på Severin med sit altid gode humør og sin omsorg for sine kollegaer.

Privat bor Esben i Nørre Aaby med sin kone, datter, to bonusbørn, hund, høns og kaniner.

I sin fritid elsker han at bygge, opfinde og være kreativ – og det nyder vi også godt af her på Severin.

Anne - Kok

Inden Anne startede på Severin i 2010, har hun både arbejdet på Sinatur Hotel Sixtus og som delikatesseleder i en SuperBest butik. Hun har også i den mellemliggende tid været med til at starte et frokost-cateringfirma op i Middelfart.
Anne er rigtig glad for den kultur, der hersker på Severin.
I dag arbejde Anne både med det kolde og varme køkken på Severin, og hun er ret vild med variationen i arbejdet.
Anne fortæller: ”På Severin får jeg lov til at lege og være kreativ i min hverdag, hvilket jeg holder meget af.”

Anne bor i Assens med sine to dejlige børn og skønne kæreste. De holder alle meget af naturen, om end det blot er en gåtur, telttur eller at lave mad over bål. Musik og koncerter fylder også en del i Annes liv – hun elsker en god rockkoncert!

Om Severin

Hos os får du fleksible moderne lokaler til små og store arrangementer, et totalt renoveret hus – 107 værelser, sydvendt panoramarestaurant mod Lillebælt og broerne, og verdens bedste frokostbuffet og kagebuffet. Vi har netop udvidet med helt ny konferencebygning. Vi har fået “Travellers Choice”-prisen på Tripadvisor alle år siden 2016, og har været nomineret til Årets konferencecenter i 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 og 2023.

Vores kerneværdier er ærlighed, omtanke, glæde og professionalisme, med fokus på holdning og ansvarlighed.

Læs mere om os Severinere her.

Et godt sted at arbejde. Punktum.