Aaaah, cookies. Findes der noget bedre end fornemmelsen af en knasende skorpe, en blød midte og smagen af sød chokolade?
Vi Severinere elsker cookies, og vi serverer dem næsten hver dag på vores kagebuffet – og med god grund! De går som varmt brød, og de kan kombineres på alverdens måder.
Her får du vores opskrift på cookies “the American way” med masser af chokoladeknapper og lækkerhed hele vejen igennem.
Prøv også: Brownies med hvid chokoladeganache
Aaaah, cookies. Findes der noget bedre end fornemmelsen af en knasende skorpe, en blød midte og smagen af sød chokolade?
Vi Severinere elsker cookies, og vi serverer dem næsten hver dag på vores kagebuffet – og med god grund! De går som varmt brød, og de kan kombineres på alverdens måder.
Her får du vores opskrift på cookies “the American way” med masser af chokoladeknapper og lækkerhed hele vejen igennem.
120 g blødt smør
100 g sukker
100 g brun farin
2 spsk vaniljesukker
1 stk æg
200 g hvedemel
1 tsk natron
1 tsk salt
1 tsk bagepulver
150 g chokoladeknapper
Smør, sukker og brun farin køres sammen, til det er ensartet.
Hvedemel, vaniljesukker, natron, salt, og bagepulver tilsættes.
Æg tilsættes.
Chokoladeknapper tilsættes.
Cookiedejen rulles ud til kugler, ca. 60 gram pr. kugle er en amerikansk cookie størrelse.
Når de sættes på en bageplade med bagepapir, skal der være rigeligt mellemrum mellem dem, da de flyder meget ud.
Bagetid: 170 grader i ca. 10 minutter
CVR nr.: 31 93 63 30
CVR nr.: 31 93 63 30
© Severin. All rights reserved.