Bountykage kombinerer den cremede smag af kokos med den fyldige smag af chokolade ligesom den lækre chokoladebar af samme navn.
Severins svampede bountykage er glutenfri, nem at lave og smager fortrinligt! Server den til eftermiddagskaffen eller som dessert til dig og dine gæster.
Prøv også: Severins chokoladedrøm
Bountykage kombinerer den cremede smag af kokos med den fyldige smag af chokolade ligesom den lækre chokoladebar af samme navn.
Severins svampede bountykage er glutenfri, nem at lave og smager fortrinligt! Server den til eftermiddagskaffen eller som dessert til dig og dine gæster.
Kagebund:
6 æggehvider
210 g kokosmel
210 g flormelis
Chokoladecreme:
4 æggeblommer
60 g flormelis
50 g smør
150 g lys mælkechokolade
Bund:
Pisk æggehvider og flormelis til marengs og vend kokosmel i.
Kom massen i en springform (24 cm) og bag den ved 185 grader i 25-30 min.
Tag bunden ud af formen og lad den køle af på en rist.
Chokoladecreme:
Rør æggeblommer og flormelis sammen.
Smelt smør og chokolade over vandbad og lad det køle lidt af.
Når chokolade/smørmassen er kølet lidt af, blandes den med æggemassen og smøres på den kolde kage.
Kagen kan evt. drysses med kokos til pynt.
CVR nr.: 31 93 63 30
CVR nr.: 31 93 63 30
© Severin. All rights reserved.