Opskrift på Severins bountykage - fra os til dig

Bountykage

– 8-10 personer

Bountykage kombinerer den cremede smag af kokos med den fyldige smag af chokolade ligesom den lækre chokoladebar af samme navn.

Severins svampede bountykage er glutenfri, nem at lave og smager fortrinligt! Server den til eftermiddagskaffen eller som dessert til dig og dine gæster.


Prøv også: Severins chokoladedrøm

Rund bountykage

Bountykage

– 8-10 personer

Bountykage kombinerer den cremede smag af kokos med den fyldige smag af chokolade ligesom den lækre chokoladebar af samme navn.

Severins svampede bountykage er glutenfri, nem at lave og smager fortrinligt! Server den til eftermiddagskaffen eller som dessert til dig og dine gæster.

Ingredienser

Kagebund:

6 æggehvider

210 g kokosmel

210 g flormelis

Chokoladecreme:

4 æggeblommer

60 g flormelis

50 g smør

150 g lys mælkechokolade

Sådan gør du

Bund:

Pisk æggehvider og flormelis til marengs og vend kokosmel i.

Kom massen i en springform (24 cm) og bag den ved 185 grader i 25-30 min.

Tag bunden ud af formen og lad den køle af på en rist.

Chokoladecreme:

Rør æggeblommer og flormelis sammen.

Smelt smør og chokolade over vandbad og lad det køle lidt af.

Når chokolade/smørmassen er kølet lidt af, blandes den med æggemassen og smøres på den kolde kage.

Kagen kan evt. drysses med kokos til pynt.