fbpx

Severins supergode kager - fra os til dig

Fragilitékage – ca 15-20 personer

Moccacreme:
Læg husblas i koldt vand. Varm fløden op til kogepunktet. Tilsæt husblas i fløden og lad kaffebønnerne ligge i den varme fløde i 2 timer.
Varm fløden op igen og sigt bønnerne fra. Fløden hældes nu ned i den hvide chokolade, røres ud, og dækkes til med film til næste dag.

Fragilitébund:
Marcipanen røres sammen med 50 g æggehvider. Resten af hviderne piskes op med sukker, hvorefter de to masser blandes forsigtigt sammen til én.
Massen hældes i en bageplade dækket med bagepapir.
Drys med hasselnøddeflager og bag ved 180 grader i ca. 25 minutter.

Cremen tages ud af køleskabet og piskes kort op.

Herefter smøres den på den afkølede fragilitébund
(på undersiden, hvor der ikke er hasselnøddeflager) og rulles sammen.

Kagen pyntes med flødeskum og chokolade.

Fragilitébund:
250g sukker
250 g æggehvider
250 g marcipan
1 ps hasselnødeflager til pynt

Moccacreme:
1 liter   piskefløde
3       blade husblas
75 g    moccabønner (hele)
350 g   hvid chokolade

Roulade med creme

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk