Hindbærkage har en særlig plads i hjertet af mange dessertelskere. Deres delikate sødme kombineret med en let syrlighed gør dem til den ideelle ingrediens i kager og desserter.
Vores hindbærkage er intet mindre end en hyldest til denne fantastiske frugt. Forestil dig en saftig mazarinbund, der er let sødet med marcipan, og toppet med friske, sprøde hindbær. Når denne kage kommer ud af ovnen og den forførende duft spreder sig, er det svært ikke at lade sig lokke.
Prøv også: Napoleonshatte med et twist
Hindbærkage har en særlig plads i hjertet af mange dessertelskere. Deres delikate sødme kombineret med en let syrlighed gør dem til den ideelle ingrediens i kager og desserter.
Vores hindbærkage er intet mindre end en hyldest til denne fantastiske frugt. Forestil dig en saftig mazarinbund, der er let sødet med marcipan, og toppet med friske, sprøde hindbær. Når denne kage kommer ud af ovnen og den forførende duft spreder sig, er det svært ikke at lade sig lokke.
Mazarinbund:
250 g marcipan
250 g sukker
250 g blødt smør
5 æg
75 g hvedemel
100 g hindbær
Pynt:
100 g hindbær
2,5 dl Creme Fraiche
mynteblade til pynt
Riv marcipan på et rivejern og put den i en skål.
Tilsæt smør og rør rundt.
Put æg og sukker i skålen og sigt til sidst hvedemel deri.
Rør rundt igen.
Hæld massen i en smurt kageform (20 cm i diameter) og drys hindbær på toppen.
Bag ved 175 grader varmluft i ca. 20-25 minutter.
Pynt med creme fraiche, hindbær og mynteblade.
CVR nr.: 31 93 63 30
CVR nr.: 31 93 63 30
© Severin. All rights reserved.