fbpx

Severins supergode kager - fra os til dig

Hindbærkage – 6-8 personer

Riv marcipan på et rivejern og put den i en skål.
Tilsæt smør og rør rundt.

Put æg og sukker i skålen og sigt til sidst hvedemel deri.
Rør rundt igen.

Hæld massen i en smurt kageform (20 cm i diameter) og drys hindbær på toppen.

Bag ved 175 grader varmluft i ca. 20-25 minutter.

Pynt med creme fraiche, hindbær og mynteblade.

Mazarinbund:
250 g marcipan
250 g sukker
250 g blødt smør
5         æg
75 g    hvedemel
100 g hindbær

Pynt:
100 g  hindbær
2,5 dl Creme Fraiche

mynteblade til pynt

Tærte med hindbær
Læs mere

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk