Søg
Close this search box.

Opskrift på Severins chokoladedrøm - fra os til dig

Severins Chokoladedrøm

– 6-8 personer

Severins chokoladedrøm er en intens chokoladekage med kokosolie, masser af mørk chokolade, æggeblommer og æggehvider. Den er glutenfri og smager himmelsk med friske bær og revet chokolade på toppen. Prøv opskriften, og glæd dig selv og dine gæster med en chokoladedrøm, der smelter på tungen.

 

Prøv også: Brownies med hvid chokoladeganache

Chokoladedrøm

Severins Chokoladedrøm

– 6-8 personer

Severins chokoladedrøm er en intens chokoladekage med kokosolie, masser af mørk chokolade, æggeblommer og æggehvider. Den er glutenfri og smager himmelsk med friske bær og revet chokolade på toppen. Prøv opskriften, og glæd dig selv og dine gæster med en chokoladedrøm, der smelter på tungen.

Ingredienser

200 g sukker

100 g kokosolie

200 g mørk chokolade (minimum 40%)

1 dl. æggehvider, pasteuriserede

2 dl. æggeblommer, pasteuriserede

Sådan gør du

Chokolade og kokosolie smeltes og afkøles.

Æggeblommer røres i.

Æggehvider og sukker piskes stive og vendes i.

Halvdelen af dejen bages i en smurt rund aluminiumsform

(ca. 21 cm i diameter) i 175 grader 20-25 minutter.

Når kagen er afkølet, hældes resten af massen over.

Efter massen er hældt over kagen, stilles den på køl eller frost, gerne til dagen efter.

PS: Kagen er både gluten- og laktosefri.