Severins chokoladedrøm er en intens chokoladekage med kokosolie, masser af mørk chokolade, æggeblommer og æggehvider. Den er glutenfri og smager himmelsk med friske bær og revet chokolade på toppen. Prøv opskriften, og glæd dig selv og dine gæster med en chokoladedrøm, der smelter på tungen.
Prøv også: Brownies med hvid chokoladeganache
Severins chokoladedrøm er en intens chokoladekage med kokosolie, masser af mørk chokolade, æggeblommer og æggehvider. Den er glutenfri og smager himmelsk med friske bær og revet chokolade på toppen. Prøv opskriften, og glæd dig selv og dine gæster med en chokoladedrøm, der smelter på tungen.
200 g sukker
100 g kokosolie
200 g mørk chokolade (minimum 40%)
1 dl. æggehvider, pasteuriserede
2 dl. æggeblommer, pasteuriserede
Chokolade og kokosolie smeltes og afkøles.
Æggeblommer røres i.
Æggehvider og sukker piskes stive og vendes i.
Halvdelen af dejen bages i en smurt rund aluminiumsform
(ca. 21 cm i diameter) i 175 grader 20-25 minutter.
Når kagen er afkølet, hældes resten af massen over.
Efter massen er hældt over kagen, stilles den på køl eller frost, gerne til dagen efter.
PS: Kagen er både gluten- og laktosefri.
CVR nr.: 31 93 63 30
CVR nr.: 31 93 63 30
© Severin. All rights reserved.