Lær opskriften på Tanjas Kolde Kys. Den lækre opskriften giver ca. 12-15 kys. Kagen består af kransekagebund og creme ganache, og minder lidt om en flødebolle – blot i ren og skær luksusudgave.
Denne opskrift er til den lidt mere erfarne bager. Prøv den, hvis du vil imponere dine gæster med en helt unik kage, der er lidt ud over det sædvanlige.
Prøv også: Ganachetærter med 2 slags fyld
Lær opskriften på Tanjas Kolde Kys. Den lækre opskriften giver ca. 12-15 kys. Kagen består af kransekagebund og creme ganache, og minder lidt om en flødebolle – blot i ren og skær luksusudgave.
Denne opskrift er til den lidt mere erfarne bager. Prøv den, hvis du vil imponere dine gæster med en helt unik kage, der er lidt ud over det sædvanlige.
Kransekagebund:
250 g marcipan
75 g flormelis
2 stk æggehvider (pasteuriserede)
Creme Ganache:
150 g hvid chokolade
2 blade husblas
0,5 l piskefløde
Overtræk:
200 g mørk overtrækschokolade
1 dåse guldstøv
Kransekagebund:
Flormelis, marcipan og pasteuriserede æggehvider røres sammen.
Massen kommes i en sprøjtepose med stjernetyl og sprøjtes til små toppe. Toppene bages i ca. 10-15 min. ved 180 grader, eller til de er gyldne.
Creme ganache (tilberedes dagen før):
2 blade husblas udblødes i koldt vand.
Kog fløden op til lige før kogepunktet. Kom husblas i den varme fløde, og hæld den nu over den hvide chokolade i en skål. Rør, til chokoladen er smeltet.
Dæk massen med vitawrap (sørg for at der ikke er luft mellem
witawrap og massen) og stil den på køl til dagen efter.
På dagen piskes cremen kort op, til en skum/creme.
Sprøjt cremen ovenpå kransekagebundene og stil dem på frost ca. 1 time.
Smelt overtrækschokolade og dyp de frosne kys i den smeltede chokolade. Pynt evt. med guldstøv.
CVR nr.: 31 93 63 30
CVR nr.: 31 93 63 30
© Severin. All rights reserved.