Severins konfektkage er en sand hyldest til chokoladen! Den kombinerer en rig og intens chokoladebund med valnødder og en cremet, fyldig chokolademousse.
Konfektkage er en favorit blandt chokoladeelskere på grund af dens intense smag og luksuriøse konsistens. Den knasende chokoladebund og den fløjlsbløde chokolademousse giver en kompakt smagseksplosion, der er svær at modstå.
Prøv også: Severins glutenfri chokoladedrøm
Severins konfektkage er en sand hyldest til chokoladen! Den kombinerer en rig og intens chokoladebund med valnødder og en cremet, fyldig chokolademousse.
Konfektkage er en favorit blandt chokoladeelskere på grund af dens intense smag og luksuriøse konsistens. Den knasende chokoladebund og den fløjlsbløde chokolademousse giver en kompakt smagseksplosion, der er svær at modstå.
Kagebund:
500 g smeltet smør
750 g sukker
5 æg
125 g kakao
20 g bagepulver
25 g vaniljesukker
575 g hvedemel
200 g valnødder
Chokolademousse:
300 g mørk chokolade
(kakaoprocent over 40%)
7,5 dl piskefløde
9 spsk sukker
9 pasteuriserede æggeblommer
Kagebund:
Sukker og æg piskes sammen og det smeltede smør røres i.
De tørrede ingredienser røres i til en ensartet masse.
Bages i en lille bradepande (ca. 20×30 cm) midt i ovnen i
40-50 minutter ved 175 grader.
Når kagen er afkølet, laves chokolademoussen.
Chokolademousse:
Pisk æggeblommer og sukker sammen og pisk blommerne hvide.
Smelt chokoladen og pisk den i ægge- og sukkermassen.
Pisk fløden let og blød og vend det forsigtigt i moussen.
Den færdige chokolademousse hældes nu over den afkølede kage. Stil kagen på køl/frost i minimum 6 timer.
Når kagen skal serveres, skæres den ud i passende mundrette stykker.
Pynt gerne med revet mørk chokolade.
CVR nr.: 31 93 63 30
CVR nr.: 31 93 63 30
© Severin. All rights reserved.