fbpx
Årstidens råvarer og specialiteter

Severin madunivers

Vores gæster skal have det godt og blive forkælet

Severins madunivers

Den gode mad er en stor del af at være gæst hos os. Hvad enten du er til møde, på kursus eller konference, kan vi ikke se bort fra, at maden er en del af totaloplevelsen. Vi gør derfor vores bedste for, at du forkæles med ekstra god mad, til dit møde, kursus, fest eller konference. .

Vores dygtige kokke lægger naturligvis stor vægt på, at maden både smager godt og er smukt anrettet, så den ser indbydende ud.

Selv om du ikke fysisk er på Severin, så skal du ikke snydes – nu har du nemlig mulighed for at prøve kræfter derhjemme i dit eget køkken, med nogle af vores helt særlige opskrifter.

Velbekomme!

Vi elsker kager på Severin. Vil du forsøge dig med vores kager der hjemme, så klik på billedet, og sæt i gang.
Lars skærer ud i køkkenet
Vores køkkenchef Lars er en rigtig Severiner. Klik på billedet hvis du vil vide mere om hvad det vil sige at være en ægte Severiner.
Læs mere om Severins salater her
Har du prøvet vore salater? Nu kan du selv lave dem og nyde dem der hjemme. Klik på billedet og få opskrifterne med det samme.
KVALITET - SMAG - NYDELSE

Årstidens råvarer

Kokkene i vores køkken er utroligt stolte over den mad, de hver dag serverer for vores gæster. De sætter desuden en ære i at udvikle sig, så de hele tiden finder på nye, lækre menuer – og nye samarbejdspartnere.

Køkkenets fokus på bæredygtighed, økologi og fynske sæsonvarer har f.eks. ført til et dejligt samarbejde med frugtavleren Poul fra Harndrup. Hvert efterår leverer Poul de friskeste, økologiske æbler og pærer, som vi med stor glæde serverer for vores gæster.

Engagement og ærlighed er nøgleordene for vores køkkenchef, Lars, og han har fokus på dette hver eneste dag!

Anretning af oste på fad
Hvad enten du får buffet eller en 2 retters serveret aftenmenu, er der kræset for dig med gode råvarer og indlevelse.
Hver eftermiddag anrettes det lækreste kagebord
Hver dag tilbyder vi lækre kager og sunde alternativer til jeres eftermiddagspause. Det er ikke uden grund, at vi har opkaldt vores internetkode efter vores kagebord...
Tanja, vores dygtige bager, kreerer de smukkeste kager hver dag
Tanja, vores dygtige bager, kreerer de smukkeste kager hver dag
SKØNNE KAGER OG LÆKKERIER

Stort kagebord hver dag

Vi kan ikke lægge skjul på, at vi Severinere elsker kage! Og vi synes, at vores gæster skal nyde godt af vores kageglæde. Hver eftermiddag disker vores konditor, Tanja, op med Middelfarts mest indbydende og overdådige kagebuffet. Vores gæster elsker det og kalder det endda for ”det bedste kagebord”.

Red kagen

Vi ser meget nødigt, at overskydende kage ender i skraldespanden. Derfor kan du mellem kl. 16 og 16.30 købe en ”To Go boks” i receptionen. Kageboksen fylder du med din yndlingskage fra dagens kagebord, som du tager med hjem til kollegaer eller familie. Boksen koster kr. 30,-, som vi giver ubeskåret videre til Danske Hospitalsklovne. Det synes vi er win-win!

Vi oplever tit, at gæster bare MÅ have opskriften på en af de lækre kager fra buffeten. Derfor deler vi nu kageopskrifter under overskriften ”Månedens kage”.

Find alle opskrifterne HER.

TIL KAMP MOD MADSPILD

Too Good To Go

Som et led i vores overordnede mål om at passe bedre på miljøet arbejder vi hver dag målrettet med at mindske vores madspild. Vores fokus på at bekæmpe madspild har betydet, at vi i 2019 har indgået samarbejde med madspildsredderne fra Too Good To Go. Too Good To Go driver, via deres app, verdens største online markedsplads for overskudsmad.

Det vil nu hver dag være muligt at købe en måltidsboks med rester fra dagens frokostbuffet. Boksen koster kr. 40,- og vil indeholde et godt udvalg af rester fra frokostbuffeten. Indholdet varierer fra dag til dag og bestemmes altid af køkkenchefen. Eksempler på indhold i boksen kan være lækre salater, kold fisk, rester af lune retter og søde sager. Boksen bestilles og betales i appen og hentes i receptionen. Det er da nemt!

Vi glædes over, at vi sammen kan bidrage til en grønnere planet!

Find os i appen TooGoodToGo
Severin reducerer madspild igennem Too Good To Go og ved at sælge kage:-)
Læs mere