fbpx

Severins supergode kager - fra os til dig

Bountykage – 8-10 personer

Bund:
Pisk æggehvider og flormelis til marengs og vend kokosmel i.
Kom massen i en springform (24 cm) og bag den ved 185 grader i 25-30 min.
Tag bunden ud af formen og lad den køle af på en rist.

Chokoladecreme:
Rør æggeblommer og flormelis sammen.
Smelt smør og chokolade over vandbad og lad det køle lidt af.

Når chokolade/smørmassen er kølet lidt af, blandes den med æggemassen og smøres på den kolde kage.

Kagen kan evt. drysses med kokos til pynt.

Kagebund:
6        æggehvider
210 g kokosmel
210 g flormelis

Chokoladecreme:
4        æggeblommer
60 g   flormelis
50 g   smør
150 g lys mælkechokolade

Rundt bountykage

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk