fbpx

Severins skønne salatopskrifter - fra os til dig

Bulgursalat med grillet grønt
– ca. 6-8 personer

 

Kog bulgur efter anvisning på pakken. Afkøles herefter.

Skær grøntsager i grove tern, og bland dem med olie, salt, peber, hele hvidløgsfed og timian. Bag det hele ved 225 grader i 20 minutter.
Afkøles.

Alle ingredienser til marianaden blendes til en cremet konsistens. Vendes i bulgur og de grillede grøntsager.

Anrettes i en skål og pyntes med brud af mozzarella, persille og skovsyre.

Denne salat kan med fordel bruges til kødfri aften, da den mætter godt.

 

Ingredienser:
300 g grov bulgur
1          squash
2          peberfrugter
1          aubergine
2         rødløg
1 fed   hvidløg
2 kviste timian
1 dl.    olie
1          chili
1 tsk    salt
1 tsk    peber
2 stk   bøffelmozarella
1 bdt   bredbladet persille

Marinade:
1 dl stærk ajvar
1 spsk honning
1 spsk paprika
1 spsk citronsaft
1 tsk salt
1 tsk peber
1 dl rapsolie

Pynt:
Skovsyre

Sommersalat med bulgur
Læs mere