fbpx
Det gode tilbehør

Chilitapenade

Chili tapenade – 1 glas (kan bruges til næsten alt)

Stilken tages af chili og hvidløgene pilles, derefter blendes det hele i blender/ minihakker eller hakkes fint i hånden til en ensartet masse. Kan holde 10-12 dage på køl.

Chili tapenade - Severins bedste

Du skal bruge:

6-8 chili

1 fed hvidløg

1/2 glas soltørrede tomater i olie

1 tsk salt

1 tak peber

1 spsk rørsukker

1 spsk vineddike

Rapsolie til passende konsistens

Lidt tørret Oregano

Lidt tørret Timian

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk