fbpx

Severins supergode kager - fra os til dig

Severins Chokoladedrøm – 6-8 personer

Chokolade og kokosolie smeltes og afkøles.

Æggeblommer røres i.

Æggehvider og sukker piskes stive og vendes i.

Halvdelen af dejen bages i en smurt rund aluminiumsform
(ca. 21 cm i diameter) i 175 grader 20-25 minutter.

Når kagen er afkølet, hældes resten af massen over.

Efter massen er hældt over kagen, stilles den på køl eller frost, gerne til dagen efter.

PS: Kagen er både gluten- og laktosefri.

Ingredienser:
200 g sukker
100 g kokosolie
200 g mørk chokolade (minimum 40%)
1 dl. æggehvider, pasteuriserede
2 dl. æggeblommer, pasteuriserede

En hel chokoladekage

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk