fbpx

Severins supergode kager - fra os til dig

Tung konfektkage – 18 – 20 personer

Kagebund:
Sukker og æg piskes sammen og det smeltede smør røres i.
De tørrede ingredienser røres i til en ensartet masse.
Bages i en lille bradepande (ca. 20×30 cm) midt i ovnen i
40-50 minutter ved 175 grader.

Når kagen er afkølet, laves chokolademoussen.

Chokolademousse:
Pisk æggeblommer og sukker sammen og pisk blommerne hvide.
Smelt chokoladen og pisk den i ægge- og sukkermassen.
Pisk fløden let og blød og vend det forsigtigt i moussen.

Den færdige chokolademousse hældes nu over den afkølede kage. Stil kagen på køl/frost i minimum 6 timer.

Når kagen skal serveres, skæres den ud i passende mundrette stykker.

Pynt gerne med revet mørk chokolade.

Kagebund:
500 g smeltet smør
750 g sukker
5         æg
125 g kakao
20 g bagepulver
25 g vaniljesukker
575 g hvedemel
200 g valnødder

Chokolademousse:
300 g mørk chokolade
(kakaoprocent over 40%)
7,5 dl piskefløde
9 spsk sukker
9          pasteuriserede æggeblommer

drømmen om chokolade

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk