fbpx

Brug naturen i pausen –
godt for både krop, sjæl og samarbejdet

Uforglemmelige oplevelser i naturen

Vi elsker naturen.
Og vi elsker at arrangere pauser i naturen til vores gæster, så de kan være aktive, og samtidigt få en god oplevelse i vores dejlige natur – uanset om det er en mindre eller en større gruppe.

Derfor samarbejder vi med Getoutdoor.dk, som er Trekantsområdets outdoor-nørder, og som kan sammensætte et spændende arrangement i højden, på vandet eller med begge ben solidt plantet i jorden.

Skal det være actionpræget – eller skal vi sætte farten helt ned?
Du bestemmer – og vi hjælper dig med at tilpasse turen helt efter jeres smag, tempo og mål med aktiviteten.

Vi cykler
Paddle board

Naturen er vores læringsrum

Vores mål er at få dig til at samarbejde med naturen, og at give dig gode og mindeværdige oplevelser i din pause, mens du er her hos os på Severin.
Derfor samarbejder vi med Getoutdoor.dk, som er uddannet i at skabe unikke naturoplevelser med tid til fordybelse.

Der skal være plads til refleksion, lange snakke med venner og familie og personlig udvikling. Det gør vi ved at give dig det nødvendige udstyr i hånden og en ordentlig vejledning i disciplinen – indsatsen er til gengæld op til dig.

Naturen er altid åben

Firmatur, teambuilding, firmaevent, polterabend, drengetur, pigetur, familietur – eller en hvilken som helst anden anledning til at give den gas i naturen. Uanset hvad jeres udgangspunkt er, er der mange muligheder for at få en uforglemmelig dag i naturen – hvad enten I foretrækker at være i højden, i vandet eller på jorden.

Få et skræddersyet arrangement, der passer til jeres ønsker. Vælg én eller flere aktiviteter – så finder jeg en lokalitet.

træklatring

Et godt sted at blive klogere. Punktum.

Læs mere