Teambuilding og aktiviteter

Vi har perfekte rammer til teambuilding, aktiviteter og personaleudvikling ved Lillebælt, med skov, strand og vand.

Hos Severin kan du og dit kursushold kombinere den traditionelle konference med teambuilding-aktiviteter eller andre sjove indslag. Vi samarbejder med en række aktører i området omkring aktiviteter og unikke naturoplevelser der kan give motivationen en saltvandsindsprøjtning og en oplevelse dine mødedeltagere sjældent vil glemme. Oplevelsesuniverset Visit Middelfart byder på førsteklasses oplevelser i, ved eller på vandet og korte afstande til shopping, museer og attraktioner.  Middelfarts erhvervstilbud tilbyder en lang række aktivitetspakker skræddersyet til kursus og konference arrangementer.

Søger i et samlet arrangement hvor hovedvægten er lagt på at det skal være en god oplevelse, hvor alle lærer hinanden bedre at kende? Så har vi skabt en række unikke koncepter, som alle tager udgangspunkt i netop dette. Aktiviteterne kan være udviklet med fokus på samarbejde og kommunikation, stresshåndtering, team-udvikling og motivation eller noget helt fjerde.

 

GRATIS TEAMBUILDING:

Del dit hold op i grupper, og gå på jagt efter de grønne Severinere. Vi har mange grønne venner rundt i huset (også udenfor)  – og de har alle deres helt særlige historie.

Se mere her omkring vores gratis helt særlige teambuildingsøvelse her.

Teambuilding Benyt dig af vores gratis AKTIVITETSKUFFERT, hvor du kan vælge mellem 10 forskellige enkle teambuilding-og kommunikations-øvelser. Der medfølger udførlig beskrivelse af de forskellige øvelser, både omkring formål, udbytte og varighed.
Se indholdet i kufferten her.PS: Reservér kufferten inden din ankomst, så gør vi det hele klar til dig!

GRATIS TEAMBUILDING OG PAUSE-AKTIVITETER:

Vi har en håndfuld pauseaktiviteter som vi kan tilbyde helt GRATIS – og som er lavet for at du kan fokusere på KOMMUNIKATION, KREATIVITET, SAMARBEJDE, ACCEPT, KOORDINERING.
Se de mange spændende gratis øvelser her.

VORE EKSTERNE SAMARBEJDSPARTNERE:


Fieldmore – Teamudvikling for store og små virksomheder. Vi arbejder både ude i naturen og indendørs – skræddersyet til dig og din virksomhed
Klatretræ – Klatretræ.dk tilbyder træklatring, kurser og naturoplevelser for alle, som gerne vil prøve noget ud over det sædvanlige.
  Lykkeco.dk – Opklar et dramatisk mord, arranger velgørende teambuilding, eller hav fokus på sundhed på den sjove måde. Der er masser af forskellige muligheder, men fælles for alle er, at spillene er af passende varighed på et par timer, og at alle kan deltage som de er, uanset fysisk formåen, og i deres normale tøj.

 Ski om sommeren

Skønne naturomgivelser, dejlige lokaler og faciliteter, helt igennem udsøgt mad hvad end det er morgenmad, frokost eller middag og en helt exceptionel servicemindedhed fra al personale hos jer – reception, køkken, tjenere, nattevagt, teknikere, rengøring m.fl. – alt sammen udført med virkelig varme og smil på læben. A. Jacobsen, Attractor