Søg
Close this search box.

Kom helt ned på jorden med en velfortjent pause

Bål og Bajer

En social og uformel pause

Har I brug for en lille pause – ”helt nede på jorden”? Så kunne bål og bajer være noget for jer. Foran bålets knitrende flammer får I en velfortjent pause fra dagsprogrammet og nyder en gang snobrød med bajer og sodavand, eller marshmallows med kaffe/the.

Vi tænder op i bålet foran Pauseriet og udruster jer med varme tæpper, når temperaturen sænker sig. Bliver det for koldt, kan I trække indenfor i vores hyggelige Pauseri. Herfra kan I nyde bålets skær og en helt fantastisk solnedgang.

Bål og Bajer kan bookes som både eftermiddags- og aftenarrangement. I kan derfor bruge aktiviteten enten som et afbræk i jeres dagsprogram eller som afslutning på en indholdsrig dag.

Nyd hinandens selskab i en uformel sammenhæng, lær hinanden bedre at kende og skab gode fælles minder, som I vil se tilbage på med smil på læben efter jeres ophold på Severin.

Information

Deltagere: 10 – 50 personer
Varighed: 30 – 90 minutter
Tidspunkt: Hele året
Pris pr. pers.: Kr. 60,-
Grundpris: Kr. 750,-

Praktisk information:
Drikkevarer afregnes efter forbrug.

Mødested:

Græsplænen ved Pauseriet

Kontaktinformation:

Severin
63 41 91 00
severin@severinkursuscenter.dk

Lad os sammensætte en konferencepakke med teambuilding, der matcher jeres ønsker og behov.

Baal-og-Bajer-teambuilding-Severin

Overvej også

Smag der forener

”Vin forfiner, øl forener”, sagde W. Scott Griffith. Kombinér en fælles ølsmagning med gode historier om de gamle bryggemetoder, jagten på gæringens perfekte bobler og glæden ved den gode smag. I skal smage specialøl fra Trolden Bryggeri, der med kærlighed til håndværket brygger dansk mikroøl, når det er bedst.

Smagsoplevelse til ganen

Afrund en indholdsrig dag med en ginsmagning og bliv udfordret på den måde, I har nydt jeres Gin/Tonic på frem til i dag – måske finder I en helt ny variant som skal være den foretrukne fremover? Trolden Bryghus giver jer indsigt i historien bag denne helt særlige drik, som I naturligvis skal smage flere varianter af.

Er I til udfordringer?

Elsker I at konkurrere, og trænger temaet til at blive udfordret, er TeamChallenge et rigtig godt bud. En tour de force af små skøre, sjove, svære, krævende og underholdende opgaver, hvor alle evner på teamet bringes i spil – og ikke mindst lattermusklerne! Indholdet af opgaverne kan tilpasses efter jeres ønsker.