Søg
Close this search box.

Er I klar til en udfordring i højderne?

Bridgewalking Lillebælt

Bridgewalking i naturskønne Lillebælt

I Middelfart kan I som det eneste sted i Europa bestige en bro. Hos Bridgewalking Lillebælt kan I nyde en utrolig 2,5 kilometers gåtur henover Lillebælt.

En tur på Den Gamle Lillebæltsbro er en helt unik oplevelse og egner sig utroligt godt til en teambuildingaktivitet, som et fantastisk afbræk til jeres konference, møde eller kursus hos Severin. I får en fælles fysisk udfordring oppe i højden og en helt særlig oplevelse i smukke omgivelser.

Fra imponerende 60 meters højde vil I blive ramt af en vidunderlig udsigt over Lillebælt, Jylland, Fyn og Den Nye Lillebæltsbro. Men det stopper ikke der! I vil også have en førsteklasses mulighed for at opleve de danske farvandes tætteste koncentration af marsvin.

Aktiviteten finder sted blot 4 km fra Severin ved Den Gamle Lillebæltsbro.

Information

Deltagere: 1 – 20 personer pr. gruppe
Varighed: 2 timer
Tidspunkt: Hele året
Pris: kr. 325,- pr. person inkl. moms

Praktisk information:
Praktisk fodtøj og vindtæt tøj

Mødested:
Galsklintvej 2, Middelfart

Kontaktinformation
:
Bridgewalking
88 32 58 00
bridgewalking@bridgewalking.dk
https://bridgewalking.dk/

Lad os sammensætte en konferencepakke med teambuilding, der matcher jeres ønsker og behov.

Se verden lidt fra oven på Bridgewalking på Den Gamle Lillebæltsbro

Overvej også

Skræddersyet oplevelse

Hvert hold har sine egne styrker, som skal bringes i spil i en spændende jagt efter løsninger på forskellige kreative, musikalske, inspirerende og underholdende udfordringer. Udfordringerne indeholder en blanding af fysiske opgaver, logiske gåder samt musikalske og visuelle udfordringer. Perfekt som en aktiv, praktisk og social aktivitet, hvor alle kan være med.

Få vind i håret og klar hjernen

Nyd en unik naturoplevelse på Lillebælt, hvor I ser vores skønne land fra søsiden, sejler under de to Lillebæltsbroer og måske ser marsvin. Sejladsen foregår i en RIB, som kan sejle op til 90 km/t. Der indlægges pauser, hvor forplejning eventuelt kan nydes eller forskellige emner drøftes. Sejladsen tilrettelægges i tæt samarbejde med jer.

Tydelig kommunikation giver bedre resultater

GoSail tilbyder unikke oplevelser og teambuilding i en anderledes kontekst med fokus på relationer, udvikling, kommunikation og samarbejde. Sejladsen tilrettelægges i tæt samarbejde med jer baseret på jeres behov, ønsker og mål. Det betyder et værdifuldt udbytte for den enkelte deltager, teamet og virksomheden.