Søg
Close this search box.

Kan I ramme plet?

Bueskydning

Fokuseret og sjov konkurrence

Prøv bueskydning som teambuildingaktivitet! TeamBattle sørger for bueskydningsudstyret, så I kan udfordre hinanden på hold (op til 3 personer) og kæmpe på hver jeres bane.

Konkurrencen byder på forskellige måder at vinde på, så alle på holdet kan være med til at sikre sejren. Bueskydning er en afslappende og fokuseret aktivitet, der giver tid til snak med kollegaerne.

Med en kombination af fluorescerende pile samt UV lys og belyste skiver, kan I også skyde med bue og pil om aftenen. Så nyd denne spændende aktivitet, der finder sted på græsset kun 100 meter væk fra Severin.

Giv jer selv og teamet en oplevelse, der skaber stærkere bånd og bedre teamwork.

Information

Deltagere: 10 – 75 personer
Varighed: 60 – 120 minutter
Tidspunkt: Hele året (kan også foregå indendørs)
Pris: kr. 315,- pr. person inkl. moms
Grundpris: kr. 1.875,- inkl. moms

Praktisk information:
Praktisk fodtøj

Mødested:
Aftales individuelt

Kontaktinformation:
TeamBattle
40 27 40 27
booking@teambattle.dk
https://teambattle.dk/

Lad os sammensætte en konferencepakke med teambuilding, der matcher jeres ønsker og behov.

Mand skyder med bue og pil mod farvet målskive - Bueskydning teambuilding

Overvej også

GPS-race tilpasset jeres behov

Løs opgaver i mindre teams på tværs af kompetencer. Det hold, der formår at optimere kommunikation og samarbejde, samler flest point og vinder dysten. Indholdet af udfordringerne er underfundige, sjove og udfordrende små virtuelle og fysiske opgaver. Det er muligt at inkludere jeres egne interne opgaver, så denne aktivitet kan derfor efter aftale skræddersyes til netop jer.

Skræddersyet oplevelse

Hvert hold har sine egne styrker, som skal bringes i spil i en spændende jagt efter løsninger på forskellige kreative, musikalske, inspirerende og underholdende udfordringer. Udfordringerne indeholder en blanding af fysiske opgaver, logiske gåder samt musikalske og visuelle udfordringer. Perfekt som en aktiv, praktisk og social aktivitet, hvor alle kan være med.

Hvem kommer først IND i boksen?

I har måske prøvet et Escaperoom, hvor det gælder om at slippe ud. I denne aktivitet konkurrerer I om at komme først IND i boksen. I teams skal I samarbejde på tværs, da flere opgaver kræver parallel løsning. Alle teams har samme oplevelser i boksene, og debatten går derfor lystigt. Escapebox er en hæsblæsende, taktisk og underholdende teambuildingaktivitet.