Søg
Close this search box.

Uret tikker - Når I i mål?

EscapeBox

Løs opgaver på tid

Du kender måske til reglerne i Escaperooms, hvor det gælder om at slippe hurtigst UD. Nu har vi vendt konceptet på hovedet og skabt et spil, hvor man konkurrerer om at komme først IND i boksen.

Der er lagt op til en hæsblæsende, taktisk og underholdende udfordring, og det skal gå stærkt, når I skal samarbejde på tværs om at nå i mål på tid. I teams af 3-4 personer har I 60 minutter til at løse en række sekventielle opgaver, og I afslutter med et dask på den røde knap.

Alle får samme oplevelse i EscapeBoxene, og derfor går debatten lystigt, når I er færdige. Her evaluerer I med de andre teams om, hvordan de løste de enkelte udfordringer.

Det bliver sjovt, svært og spændende!

Information

Deltagere: 10 – 100 personer
Varighed: 60 – 150 minutter
Tidspunkt: Hele året
Pris: kr. 315,- pr. person inkl. moms
Grundpris: kr. 1.875,- inkl. moms

Praktisk information:
Alle kan deltage – både ude og inde

Mødested:
Aftales individuelt

Kontaktinformation:
TeamBattle
40 27 40 27
booking@teambattle.dk
https://teambattle.dk/

Lad os sammensætte en konferencepakke med teambuilding, der matcher jeres ønsker og behov.

Teambox escapebox teambuilding

Overvej også

Kan I ramme plet?

Bueskydning er en klassisk teamudfordring med professionelt og sikkert bueskydningsudstyr. Opdelt i teams kæmper alle på hver deres bane. Hver konkurrence har forskellige måder at vinde på, hvilket sikrer, at alle på teamet har mulighed for at bidrage til sejren. Aktiviteten foregår på græs 100 meter fra Severin og kan også foregå om aftenen.

GPS-race tilpasset jeres behov

Løs opgaver i mindre teams på tværs af kompetencer. Det hold, der formår at optimere kommunikation og samarbejde, samler flest point og vinder dysten. Indholdet af udfordringerne er underfundige, sjove og udfordrende små virtuelle og fysiske opgaver. Det er muligt at inkludere jeres egne interne opgaver, så denne aktivitet kan derfor efter aftale skræddersyes til netop jer.

Skræddersyet oplevelse

Hvert hold har sine egne styrker, som skal bringes i spil i en spændende jagt efter løsninger på forskellige kreative, musikalske, inspirerende og underholdende udfordringer. Udfordringerne indeholder en blanding af fysiske opgaver, logiske gåder samt musikalske og visuelle udfordringer. Perfekt som en aktiv, praktisk og social aktivitet, hvor alle kan være med.