Søg
Close this search box.

Er I klar til at sikre den laveste score?

Foldboldgolf og Minigolf

En oplagt udendørskonkurrence

Hvis I er på udkig efter en sjov udendørsaktivitet, hvor I kan være aktive sammen og tilføje lidt konkurrence til jeres ophold, så er denne aktivitet lige noget for jer!

Middelfart Minigolf & Fodboldgolf tilbyder fire fantastiske aktiviteter, der giver jer masser af muligheder for at hygge jer og have det sjovt med hinanden. I kan udfordre hinanden i både minigolf og fodboldgolf, enten i grupper eller ved at samarbejde om den laveste score.

Når I er færdige, kan I prøve kræfter med bordtennis eller fodboldpool og nyde den fantastiske natur i området. I er velkomne til at medbringe jeres egen mad og drikke, som I kan nyde ved de tilgængelige borde og bænke.

Aktiviteten er i gåafstand fra Severin.

Information

Deltagere: 10 – 100 personer
Varighed: 2 – 3 timer
Tidspunkt: april – oktober
Pris: kr. 110,- pr. person inkl. moms

Praktisk information:
Praktisk fodtøj

Mødested:

Staurbyskovvej 25, Middelfart

Kontaktinformation:

Kim Ekstrøm
42 25 16 87
kim@extremagent.dk
Middelfart Fodboldgolf

Lad os sammensætte en konferencepakke med teambuilding, der matcher jeres ønsker og behov.

Mennesker på minigolfbane

Overvej også

Unik fælles oplevelse

Bridgewalking Lillebælt tilbyder en storslået, 2,5 kilometer gåtur over Lillebælt på toppen af Den Gamle Lillebæltsbro. En tur på broen er en unik oplevelse og egner sig godt som et break i jeres møde eller konference. I får en storslået fælles oplevelse, som I med sikkerhed vil tænke tilbage på med smil på læben.

Kan I ramme plet?

Bueskydning er en klassisk teamudfordring med professionelt og sikkert bueskydningsudstyr. Opdelt i teams kæmper alle på hver deres bane. Hver konkurrence har forskellige måder at vinde på, hvilket sikrer, at alle på teamet har mulighed for at bidrage til sejren. Aktiviteten foregår tæt på Severin og kan også foregå om aftenen.

GPS-race tilpasset jeres behov

Løs opgaver i mindre teams på tværs af kompetencer. Det hold, der formår at optimere kommunikation og samarbejde, samler flest point og vinder dysten. Indholdet af udfordringerne er underfundige, sjove og udfordrende små virtuelle og fysiske opgaver. Denne aktivitet kan efter aftale skræddersyes til jer.