Søg
Close this search box.

Er I klar til at udfordre jeres smagsløg?

Ginsmagning

Et mindeværdigt socialt arrangement

Sæt hyggen i højsædet og nyd en festlig stund sammen med Trolden Destilleri, der stiller an med en tasting af en række forskellige danske gin. Nye smagsoplevelser venter jer, når I skal prøvesmage flere unikke varianter.

En ginsmagning kan fungere som et mindeværdigt socialt arrangement, der skaber positive minder og bringer jer tættere sammen uden for arbejdsrammerne.

I bliver udfordret på den måde, I har nydt jeres Gin & Tonic på frem til i dag – måske finder I en helt ny variant som skal være jeres foretrukne fremover?

Trolden giver jer indsigt i historien bag udviklingen og destilleringen af denne helt særlige drik. Gin har en kompleks smag, og de mange urter, der bruges for at lave en god gin, hvirvler rundt i munden og efterlader et både skarpt og blødt smagsindtryk.

Information

Deltagere: 20 – 50 personer
Varighed: 1 – 2 timer
Tidspunkt: Hele året
Pris: Kr. 250,- pr. person

Praktisk information:
Smagning af 6 forskellige gin
Smagning af 2 forskellige tonic

Mødested:
Aktiviteten foregår på Severin

Kontaktinformation:
Trolden Destilleri & Bryghus
28 45 07 55
info@trolden.com
https://www.trolden.com/

Lad os sammensætte en konferencepakke med teambuilding, der matcher jeres ønsker og behov.

Ginsmagning Trolden teambuilding

Overvej også

Smag der forener

”Vin forfiner, øl forener”, sagde W. Scott Griffith. Kombinér en fælles ølsmagning med gode historier om de gamle bryggemetoder, jagten på gæringens perfekte bobler og glæden ved den gode smag. I skal smage specialøl fra Trolden Bryggeri, der med kærlighed til håndværket brygger dansk mikroøl, når det er bedst.

En pause helt nede på jorden

Ved bålets knitrende flammer får I en velfortjent pause fra dagsprogrammet og nyde snobrød med bajer og sodavand, eller marshmallows med kaffe/the. Vi tænder op i bålet foran Pauseriet og udruster jer med varme tæpper, når temperaturen sænker sig. Kan bookes som både eftermiddags- og aftenarrangement.

Er I til udfordringer?

Elsker I at konkurrere, og trænger temaet til at blive udfordret, er TeamChallenge et rigtig godt bud. En tour de force af små skøre, sjove, svære, krævende og underholdende opgaver, hvor alle evner på teamet bringes i spil – og ikke mindst lattermusklerne! Indholdet af opgaverne kan tilpasses efter jeres ønsker.