Søg
Close this search box.

Styrk de gode relationer

Matchrace / kapsejlads

Lad GoSail skræddersy jeres matchrace

Er I på udkig efter en aktivitet, der vil give jer uforglemmelige oplevelser fyldt med energi, smil og stærkere relationer? Så er matchrace det perfekte valg. Matchracing er en unik og spændende måde at styrke jeres kommunikationsevner og samarbejde.

Ombord på båden vil I opdage, hvor afgørende effektiv kommunikation er for at løse opgaven. Gennem udfordringer, konkurrencer og konstruktiv feedback vil jeres individuelle og fælles kompetencer udvikles.

Matchrace styrker de gode relationer og sikrer et værdifuldt udbytte for hver enkelt deltager, teamet og virksomheden. Uanset om I planlægger et event for medarbejdere eller kunder, er GoSail eksperter i at facilitere sejladser med fokus på relationer, udvikling, kommunikation og samarbejde.

GoSail tilrettelægger altid sejladserne i tæt samarbejde med jer, så de matcher jeres behov, ønsker og mål.

Information

Deltagere: 3 – 5 personer pr. båd
Varighed: 2 – 4 timer
Tidspunkt: Hele året
Pris: Fra 8.750,- pr. båd

Praktisk information:
Praktisk fodtøj
Tilrettelægges efter jeres ønsker

Mødested:

Middelfart Marina – 4 km fra Severin.

Kontaktinformation:

GoSail
53 57 50 89
info@gosail.dk
https://gosail.dk/

Lad os sammensætte en konferencepakke med teambuilding, der matcher jeres ønsker og behov.

Sejladsbåde i Lillebælt

Overvej også

Få vind i håret og klar hjernen

Nyd en unik naturoplevelse på Lillebælt, hvor I ser vores skønne land fra søsiden, sejler under de to Lillebæltsbroer og måske ser marsvin. Sejladsen foregår i en RIB, som kan sejle op til 90 km/t. Sejladsen tilrettelægges i tæt samarbejde med jer, og der kan indlægges pauser, hvor forplejning eventuelt kan nydes.

Fælles oplevelser med vind i håret

Oplev de danske farvandes tætteste koncentration af marsvin. Det er muligt at se marsvin i Lillebælt hele året rundt, men der spottes flest i sommermånederne. En udflugt på havet er en spændende og anderledes måde at fremme sociale relationer, fordybelse og velvære. I sikkert vil tale om jeres hvalsafari efterfølgende.

Er I til udfordringer?

Elsker I at konkurrere, og trænger temaet til at blive udfordret, er TeamChallenge et rigtig godt bud. En tour de force af små skøre, sjove, svære, krævende og underholdende opgaver, hvor alle evner på teamet bringes i spil – og ikke mindst lattermusklerne! Indholdet af opgaverne kan tilpasses efter jeres ønsker.