Søg
Close this search box.

Udfordrer jer selv og hinanden på skovens stier

Mountainbike

En aktiv udfordring i frisk luft

En mountainbiketur er ikke kun en sjov og udfordrende oplevelse, men også genial udendørsaktivitet, hvor alle kan være med. Bliv udfordret på jeres helt eget niveau med en actionpræget tur i skoven.

Mountainbiking kræver koordination, tillid og en fælles forståelse for at navigere gennem terrænet. En MTB-tur i skoven kræver åben kommunikation og samarbejde, fordi I er nødt til at informere og hjælpe hinanden med at tage de rigtige beslutninger på stierne.

Und jer selv et par underholdende og aktive timer i skoven under kyndig vejledning. Inden I bliver sluppet løs, får I naturligvis en grundig introduktion, så I har styr på balancen, gearskifte og bremseteknikken.

Aktiviteten giver jer en aktiv pause i den friske luft og kan tilpasses efter jeres niveau og eventyrlyst.

Information

Deltagere: 4 – 100 personer
Varighed: 2 – 4 timer
Tidspunkt: Hele året
Grundpris: Kr. 4.770,-
Pris pr. pers: Kr. 795,-

Praktisk information:
Vær iført tøj og sko i forhold til vejret

Mødested:
Aktiviteten foregår i skovområde
bagved Severin

Kontaktinformation:
Get Outdoor
50 45 03 55
kontakt@getoutdoor.dk
https://getoutdoor.dk/

Lad os sammensætte en konferencepakke med teambuilding, der matcher jeres ønsker og behov.

To mennesker med mountainbike i skov

Overvej også

Er I til udfordringer?

Elsker I at konkurrere, og trænger temaet til at blive udfordret, er TeamChallenge et rigtig godt bud. En tour de force af små skøre, sjove, svære, krævende og underholdende opgaver, hvor alle evner på teamet bringes i spil – og ikke mindst lattermusklerne! Indholdet af opgaverne kan tilpasses efter jeres ønsker.

Se trækronerne fra en ny vinkel

Prøv et unikt outdooreventyr i højden i skovområdet bag Severin. Træklatring er perfekt for jer, der er til en rolig og mentalt udfordrende aktivitet. Get Outdoor er uddannede friluftsekperter, og I kan regne med en oplevelse, hvor læring og latter går hånd i hånd. Aktiviteten kan skræddersys, så det passer til jeres ønsker.

Hvem har det skarpeste sigte?

Laser Lerdueskydning er stort set som rigtig Lerdueskydning med duer, der flyver og skal rammes i luften. Ved både dag- og mørkeevents skal alle igennem flere runder med forskellige måder at få point på. 5 personer skyder normalt efter samme due, så det er meget velegnet til teamevents. Aktiviteten foregår tæt på Severin.