Nyd en velfortjent pause i hinandens selskab

Ølsmagning

Afslappende og socialt

”Vin forfiner, øl forener”, sagde W. Scott Griffith engang. Hør gode historier om gamle bryggemetoder, jagten på gæringens perfekte bobler og glæden ved den gode smag, når Trolden Bryghus, som har til huse i Kolding, præsenterer jer for en række af deres specialøl.

I får en hyggelig oplevelse, der fremmer fællesskabsfølelsen i gruppen. Diskussionen om smagsoplevelser og jeres individuelle præferencer giver anledning til naturlig samtale og brud på arbejdsrelaterede barrierer.

Sammen skal I smage på 5-6 forskellige Trolden øl, der er dansk mikroøl, når det er bedst.

I den afslappede og sociale atmosfære her på Severin mødes I over et skummende ølglas og nyder en velfortjent afslutning på en sikkert begivenhedsrig dag.

Information

Deltagere: 10 – 100 personer
Varighed: 60 – 150 minutter
Tidspunkt: Hele året
Pris: kr. 315,- pr. person inkl. moms
Grundpris: kr. 1.875,- inkl. moms

Praktisk information:
Smagning af 5-6 forskellige specialøl

Mødested:
Aktiviteten foregår på Severin

Kontaktinformation:
Trolden Destilleri & Bryghus
28 45 07 55
info@trolden.com
https://www.trolden.com/

Lad os sammensætte en konferencepakke med teambuilding, der matcher jeres ønsker og behov.

Ølsmagning Trolden teambuilding

Overvej også

Smagsoplevelse til ganen

Afrund en indholdsrig dag med en ginsmagning og bliv udfordret på den måde, I har nydt jeres Gin/Tonic på frem til i dag – måske finder I en helt ny variant som skal være den foretrukne fremover? Trolden Bryghus giver jer indsigt i historien bag denne helt særlige drik, som I naturligvis skal smage flere varianter af.

En pause helt nede på jorden

Ved bålets knitrende flammer får I en velfortjent pause fra dagsprogrammet og nyde snobrød med bajer og sodavand, eller marshmallows med kaffe/the. Vi tænder op i bålet foran Pauseriet og udruster jer med varme tæpper, når temperaturen sænker sig. Kan bookes som både eftermiddags- og aftenarrangement.

Indslag til dit arrangement

Vi hjælper dig gerne med vores bedste bud på et festligt indslag, hvad enten du har brug for musik til middagen, en dygtig DJ eller et underholdende indslag. Mulighederne er mange, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Kontakt os i dag og få sparring om dine tanker om at skabe det bedste arrangement her hos os.