Søg
Close this search box.

Nyd udsigten over Lillebælt med sus i maven

Ribbåd

Med fuld fart i Lillebælt

Udforsk Lillebælt fra søsiden med en særlig naturoplevelse fra GoSail. Med en sejltur i en RIB-båd kan du nyde synet under de imponerende Lillebæltsbroer og få muligheden for at spotte et marsvin.

RIB-båden er udstyret med en fast bund og sæder, og med en topfart på op til 90/km er der garanti for både vind i håret og sus i maven.

Undervejs får I pauser til snak, hygge, mad og drikke. Arrangementet kan skræddersys til jeres behov, og båden kan sejles som flere ture. GoSail er kendt for at tilpasse deres sejladsaktiviterer til gæsterne, så det møder deltagernes ønsker og behov.

Det betyder, at I som team og virksomhed kan være sikre på, at I får en tur, der passer til jer.

Aktiviteten finder sted ved Middelfart Marina, kun 4 km fra Severin.

Information

Deltagere: Max 12 personer pr. båd
Varighed: Fra 1 time
Tidspunkt: Hele året
Pris: Kr. 4.375 – 5.625 pr. båd pr. time

Praktisk information:
Alle kan deltage

Mødested:
Middelfart Marina

Kontaktinformation:

GoSail
53 57 50 89
info@gosail.dk
https://gosail.dk/

Lad os sammensætte en konferencepakke med teambuilding, der matcher jeres ønsker og behov.

Ribbaad-GoSail-teambuilding (1)

Overvej også

Unik fælles oplevelse

Bridgewalking Lillebælt tilbyder en storslået, 2,5 kilometer gåtur over Lillebælt på toppen af Den Gamle Lillebæltsbro. En tur på broen er en unik oplevelse og egner sig godt som et break i jeres møde eller konference. I får en storslået fælles oplevelse, som I med sikkerhed vil tænke tilbage på med smil på læben.

Træn tydelig kommunikation

GoSail tilbyder unikke oplevelser og teambuilding i en anderledes kontekst med fokus på relationer, udvikling, kommunikation og samarbejde. Sejladsen tilrettelægges i tæt samarbejde med jer baseret på jeres behov, ønsker og mål. Det betyder et værdifuldt udbytte for den enkelte deltager, teamet og virksomheden.

GPS-race tilpasset jeres behov

Løs opgaver i mindre teams på tværs af kompetencer. Det hold, der formår at optimere kommunikation og samarbejde, samler flest point og vinder dysten. Indholdet af udfordringerne er underfundige, sjove og udfordrende små virtuelle og fysiske opgaver. Denne aktivitet kan efter aftale skræddersyes til jer.