Søg
Close this search box.

Få en actionpræget oplevelse i højden

Træklatring

Styrk samarbejde og kommunikation

Få positive oplevelser både i højden og med benene solidt plantet på jorden, hvis ikke alle er glade for højderne. Med træklatring som teambuildingaktivitet får I styrket samarbejde, kommunikation og tillid blandt deltagerne.

Den dejlige natur i Severins baghave danner rammen om jeres aktivitet, og I er garanteret en pause, som renser hjernen og får pulsen lidt op!

Træklatring er en rolig og mentalt udfordrende aktivitet, som alle kan være med til. Når man ikke klatrer op mod trækronerne, vil man have ansvaret som sikringsmand på jorden.

Træklatring med Get Outdoor er et godt værktøj til at sætte fokus på samarbejde og fællesskab, og I er i trygge og erfarne hænder fra start til slut.

Information

Deltagere: 5 – 100 personer
Varighed: 1-3 timer
Tidspunkt: Hele året
Pris: kr. 375,- pr. person inkl. moms
Grundpris: kr. 3.750,- inkl. moms

Praktisk information:
Vær iført tøj og sko til vejret
Get Outdoor sørger for klatreseler og andet specialudstyr.

Mødested:
Aktiviteten foregår i skovområde
bagved Severin

Kontaktinformation:
Get Outdoor
50 45 03 55
kontakt@getoutdoor.dk
https://getoutdoor.dk/

Lad os sammensætte en konferencepakke med teambuilding, der matcher jeres ønsker og behov.

Træklatring GetOutdoor teambuilding menneske

Overvej også

Få lidt sved på panden

Vi elsker naturen! Og vi elsker at arrangere pauser i naturen, som renser hjernen og får pulsen til at stige! Kast jer ud i en mountainbike-tur i skoven bag Severin. Aktiviteten er for alle grupper og kan tilpasses jeres niveau og eventyrlyst. I får et godt grin og pulsen op med en anderledes og aktiv naturoplevelse.

Er I til udfordringer?

Elsker I at konkurrere, og trænger temaet til at blive udfordret, er TeamChallenge et rigtig godt bud. En tour de force af små skøre, sjove, svære, krævende og underholdende opgaver, hvor alle evner på teamet bringes i spil – og ikke mindst lattermusklerne! Indholdet af opgaverne kan tilpasses efter jeres ønsker.

Få vind i håret og klar hjernen

Nyd en unik naturoplevelse på Lillebælt, hvor I ser vores skønne land fra søsiden, sejler under de to Lillebæltsbroer og måske ser marsvin. Sejladsen foregår i en RIB, som kan sejle op til 90 km/t. Sejladsen tilrettelægges i tæt samarbejde med jer, og der kan indlægges pauser, hvor forplejning eventuelt kan nydes.