Søg
Close this search box.

Er I klar på at komme tættere på naturen?

Vandretur med naturvejleder

Skræddersy jeres vandretur

Lad os tage på en særlig vandretur og opleve den fantastiske natur omkring Lillebælt i fællesskab med en kompetent naturvejleder.

Denne teambuildingaktivitet giver jeres team mulighed for lade tankerne flyve frit og ikke mindst komme tættere på naturen og hinanden.

Vandreturen kan tilpasses jeres ønsker og behov og lader jer nyde den betagende natur i og omkring Middelfart. Har I et særligt emne, der interesserer jer? Naturvejlederne kan tilrettelægge turen med fokus på f.eks. spiselige planter i naturen, fuglelivet i området eller noget tredje, der passer til jeres arrangement.

Tag med på denne særlige oplevelse, der arrangeres i samarbejde
med naturvejlederne i Middelfart Kommune.

Information

Deltagere: 10 – 75 personer
Varighed: 1 – 2 timer
Tidspunkt: Hele året
Pris: Kr. 1.000,- pr. time (i alt inkl. moms)

Praktisk information:
Praktisk fodtøj

Mødested:
Aftales individuelt

Kontaktinformation:

Annette Weiss
21 29 41 74
annette.weiss@middelfart.dk

Rikke Vesterlund
23 47 27 09
rikke.vesterlund@middelfart.dk

Lad os sammensætte en konferencepakke med teambuilding, der matcher jeres ønsker og behov.

Teambuilding naturvejleder

Overvej også

Hvad gemmer sig under overfladen?

Få et anderledes indspark til mødedagen og tag med på en naturoplevelse, hvor I udforsker det vilde liv i Lillebælt. Udstyret med vaders, et rejetryg (net) i hånden og i vand til livet, lærer I under kyndig vejledning fra en af Middelfarts erfarne naturvejledere meget mere om det unikke liv under bæltets overflade.

Fælles oplevelser med vind i håret

Oplev de danske farvandes tætteste koncentration af marsvin. Det er muligt at se marsvin i Lillebælt hele året rundt, men der spottes flest i sommermånederne. En udflugt på havet er en spændende og anderledes måde at fremme sociale relationer, fordybelse og velvære. I sikkert vil tale om jeres hvalsafari efterfølgende.

Få vind i håret og klar hjernen

Nyd en unik naturoplevelse på Lillebælt, hvor I ser vores skønne land fra søsiden, sejler under de to Lillebæltsbroer og måske ser marsvin. Sejladsen foregår i en RIB, som kan sejle op til 90 km/t. Sejladsen tilrettelægges i tæt samarbejde med jer, og der kan indlægges pauser, hvor forplejning eventuelt kan nydes.