Er I klar til at åbne for noget interessant?

Walk N Talk

Frit spil til kreativitet i uformelle rammer

Bryd tabuer, hierarkier og bureaukrati, og skab samling og gode samtaler. Gåture side om side er en af de mest effektive måder at samle et team, og det er en af de mest alsidige aktiviteter for alle slags deltagere.

Vælg at gå en tur frit i den omkringliggende natur ved Severin, eller få et endnu større udbytte med en facilitator af jeres Walk N Talk. Med øvelser og skiftende gå-venner kommer I hele vejen rundt og kommer endnu tættere på hinanden som team.

Træd væk fra mødebordet og stolene, og begynd at bevæge jer i naturen. Så vil I opleve, hvordan barrierer mindskes og samtalen bliver lettere.

Krydr jeres næste ophold med en teambuilding aktivitet i umiddelbar nærhed af Severin.

Information

Deltagere: Op til 50 personer
Varighed: ½ – 1 time
Tidspunkt: Hele året
Pris: Kr. 6.875,- inkl. moms (+ transport)

Praktisk information:
Praktisk fodtøj

Mødested:

Severin

Kontaktinformation:

Heidi Møller
22 40 00 42
heidi@gaamigglad.dk
https://gaamigglad.dk/

Lad os sammensætte en konferencepakke med teambuilding, der matcher jeres ønsker og behov.

Walk-N-Talk- teambuilding aktiviteter

Overvej også

Få en dejlig start på dagen

På Severin kan vi hjælpe jer til at finde den indre ro, der kræves, for at I kan forblive fokuseret i længere tid. Det er bevist, at hvis I blot bruger en halv time til at finde indre balance, er I mere friske og klar til dagens udfordringer. Vi hjælper jer gerne med den bedste start eller afslutning på jeres kursus, møde eller konference.

Brug naturen aktivt

Naturen omkring Lillebælt er fyldt med skønne steder, og den fortjener at blive nydt i selskab med en kompetent naturvejleder, som vil tage jer med på en guidet tur efter jeres ønske. Vandreturen giver jer mulighed for at nyde den storslåede natur og de smukke omgivelser og fremmer gode snakke og opladning af energi.

Hvad gemmer sig under overfladen?

Få et anderledes indspark til mødedagen og tag med på en naturoplevelse, hvor I udforsker det vilde liv i Lillebælt. Udstyret med vaders, et rejetryg (net) i hånden og i vand til livet, lærer I under kyndig vejledning fra en af Middelfarts erfarne naturvejledere meget mere om det unikke liv under bæltets overflade.