Søg
Close this search box.

Er I klar til at genfinde balancen?

Yoga

Samarbejde, tillid og ny energi

Yoga kan være en fantastisk teambuilding aktivitet, da det ikke kun har fysiske fordele, men også fremmer samarbejde, tillid og forbindelse mellem teammedlemmerne. Her er 3 grunde til, hvorfor yoga kan være en god teambuilding aktivitet:

Mindfulness og stressreduktion: Yoga involverer fokuseret vejrtrækning og meditation, hvilket kan hjælpe med at reducere stress og skabe en mere afslappet og positiv atmosfære.

Tillid og samarbejde: Under nogle yogaøvelser er det nødvendigt, at teammedlemmerne støtter og hjælper hinanden i positionerne.

Inspiration og motivation: Yoga kan være en inspirerende og motiverende aktivitet, der hjælper teamet med at slappe af og genopfylde deres energi.

Få den bedste start eller afslutning på dit kursus, møde eller konference ved at genfinde balancen i dit liv. Så er du godt klædt på til mindre stress og bekymringer og bedre fysisk velvære.

Information

Deltagere: 10 – 20 personer
Varighed: 1 time
Tidspunkt: Hele året
Grundpris: kr. 2.200,- for op til 10 personer inkl. moms
Herefter: kr. 200,- pr. person over 10 personer

Praktisk information:
Praktisk tøj til bevægelse

Mødested:

Efter aftale

Kontaktinformation:

Malene Nygaard
24 41 17 91
info@nygaard.dk
Bevægelsesbiksen v/Malene Nygaard

Lad os sammensætte en konferencepakke med teambuilding, der matcher jeres ønsker og behov.

Yoga Marlene

Overvej også

Brug naturen aktivt

Naturen omkring Lillebælt er fyldt med skønne steder, og den fortjener at blive nydt i selskab med en kompetent naturvejleder, som vil tage jer med på en guidet tur efter jeres ønske. Vandreturen giver jer mulighed for at nyde den storslåede natur og de smukke omgivelser og fremmer gode snakke og opladning af energi.

Styrk kommunikation og forståelse

En effektiv måde at skabe team spirit på er via en gåtur. Når I går og taler side om side, bliver hierarki og formaliteter brudt ned, og den spontane samling, der opstår i gruppen, giver en god interaktion. Inviter en facilitator til at hjælpe jer med at få et bredere udbytte af jeres Walk and Talk og få værktøjer til mere tillidsfulde samtaler.

3 baner indenfor 30 minutter

Vil I have naturen helt tæt på eller udsigt til Danmarks største Naturpark fra teestedet, er Lillebæltområdet en ideel golfdestination. Med Try3golf Greenfee får I mulighed for at spille golf på de tre forskellige golfbaner i vores nærområde – med stor variation i banerne. Greenfees til Try3Golf kan kun købes igennem Severin.