fbpx
Lyse værelser med udsigt til vand og skov

Værelser

Overnatning i lyse omgivelser

På Severin holder vi historien i hævd med et lille strejf af Andelsskolens tid på værelserne i form af de kendte og i dag retro-prægede FDB-plakater der pryder væggene, og en moderne udgave af FDB’s lænestol som minder os om at FDB også rådede over en møbelfabrik i sin tid.

Alle vores107 værelser er møbleret og designet i delikate farver og en nutidig indretning med stort badeværelse med brus, føntørrer, strygefaciliteter, TV og gratis trådløst internet.

Indcheckning foregår fra klokken 13.00, og udcheck er klokken 09.00 alle hverdage, lørdag og søndag klokken 10.00.

I sommerperioden har vi overvejende hotelgæster, og derfor er der i denne periode indcheck fra klokken 14.00 og udcheck klokken 10.00.

Vi har et fitnessrum (lukket frem til april 2022) med løbebånd og kondicykler, og du kan få løberuter udleveret i vores reception.

Anmeldelse Sigurd Svensson

“For nogle uger siden var min kæreste og jeg på tur. Vi havde en enkelt overnatning på Severin
Vi har været på mange hoteller i Danmark igennem tiden. Vi skulle faktisk bare overnatte hos jer for at komme videre til Sønderjylland dagen efter.
Vi havde ikke været hos Severin længe, før vi begyndte at få øje på alle detaljerne. “Tillidsbaren” i receptionen, udsigtspladsen med to strandstole og små tæpper, gratis kaffe og te, smilende og glad personale, det hyggelige sofaområde med spil til fri afbenyttelse, hende den flinke dame der gjorde kaffemaskinen ren, der stoppede rengøringen, kun fordi jeg gerne ville prøve den mørkristede kaffe, beskeden i loftet når man lagde sig i sin seng, beskeden i baljen til fodbad på værelset, det befriende skilt “Aahh pause” på toilettet ved konferencen.
Jeg tager hatten af, I formår virkelig at skabe en hyggelig stemning!
Jeg har aldrig før følt mig så set på et hotel før. I har virkelig forstået at skabe en afslappende atmosfære, så man kan slappe af.
Hele konceptet omkring “Tillidsbaren” var vi vilde med, det er imponerende, at I viser jeres gæster den tillid, I mødte os som ligeværdige mennesker og gæster.

Så en stor ros herfra. Vi glæder os allerede til at komme igen.
Jeg ønsker jer alt det bedste.”

Læs mere