Yoga og Pilates weekender på Severin

Er du til Yoga eller Pilates?

Nu kan du komme på en fantastisk forkælelses-weekend på Severin!

Til Yoga-weekenderne hjælper vi dig med at udrense kroppen med de skønneste friskpressede juicer og friske, sunde snacks, veganske menuer, lækker yoga, åndedrætsøvelser, selvmassage og sansevandringer med udrensende øvelser.  Du får råd og anvisning på mad, du kan spise i løbet af weekenden og dagene efter, så din detox bliver en succes.

Efter kuren vil du føle dig mere frisk, se sundere ud og måske lidt bliver du oveni købet lidt smallere om livet?

Weekenderne afholdes af Jane Abigail.

Se mere og reserver din yoga weekend her:
Nytårskur med yoga, detox og mindset-træning

 

 

 

 

 

 

 

Til Pilates-weekenderne får du et retreat hvor du får mulighed for at opleve din krop fra nye sider med Elastic Training og Pilates.
Vi genstarter dit system så du er klar til at møde hverdagen med ny energi. Retreatet giver dig nogle fantastiske rammer, med udsigt over Lillebælt i Middelfart, hvor vi vil give dig en skøn weekend med dejlig træning, gåtur i skoven, dejlig mad og fokus på dig selv…

Weekenderne afholdes af Anne Grethe Rasmussen

Se mere og reserver din FORÅRS -pilates-weekend her:

Reset Retreat – forårskur med Pilates og Elastic Training

Det, som for mig gør, at Severin adskiller sig fra andre kursussteder er:
1. I er topprofessionelle - og samtidig uformelle. Højskoleatmosfæren/andelstanken præger også jeres måde at agere i jeres job på, og det sætter jeg umådelig pris på. I er ikke uniformer!
2. Den meget smukke æstetiske måde, som Severin er bygget og indrettet på værdsætter jeg højt. Jeg trives i den grad på stedet.
3. Uanset om vi er mange på stedet eller få er der en stille atmosfære, som jeg holder rigtig meget af. Jeg tror I indimellem har meget travlt - og pludselig opstår der noget I ikke har forudset - men alligevel så foregår alt med meget ro og harmoni. Det er dejligt at opleve og se. Lisbeth Jacobsen, UCL